De olika skraplotterna hos Lottoland

När man hör ordet ”skraplotter” så är det många som förställer sig de fysiska lotterna som man skrapar med ett mynt eller liknande, men dessa är långtifrån de enda skraplotterna därute. Om man exempelvis besöker en lottosida på nätet såsom Lottoland så kommer man att bli bemött av en lång rad olika skraplotter som man enkelt skrapar online. Liksom fysiska lotter har man på nätet ett val mellan lotter som är dyra eller billiga med stora vinster eller lite mindre belopp. Vissa av vinsterna betalas därtill ut direkt medan andra blir utbetalda lite för varje dag.

De olika skraplotterna har även en mängd olika teman, designs samt annat smått och gott, så vilken typ man i slutändan väljer är helt upp till en själv och den smak som man har.

Skraplotter

De mest populära skraplotterna

Om vi ska kika lite på just Lottolands utbud så kan man se att de har hela 29 olika skraplotter, och deras sortiment blir större för varje år som går. Bland de mest populära skraplotterna hos Lottoland finner man först av allt ”Instant Millionaire”, en skraplott som kostar 40 kronor för varje individuell lott, men vinsten som man kan kamma hem uppgår till hela 10 miljoner kronor. Man har därför möjligheten att vinna stora pengar för en relativt billig lott.

En ytterligare populär skraplott hos Lottoland är ”10 lyckliga år”, där namnet definitivt är sanningsenligt. För bara 20 kronor per lott kan man nämligen vinna 50 000 kronor i månaden under 10 år. Det är som en otroligt stor månadslön utan att behöva jobba ens en minut.

Skraplotter med enorma vinster

För alla de som suktar efter att bli miljonärer så kan det vara värt att satsa på skraplotterna med enorma vinster. Hos exempelvis ”100 miljoner skraplott” kan man som namnet antyder ta hem en vinst på så mycket som 100 miljoner kronor där varje enskild lott kostar 150 kronor. Det må inte vara en särskilt billig skraplott, men det otroligt stora beloppet som man har chansen att vinna är väl värt priset.

Skraplott Lottoland

De billiga skraplotterna

Det är fullt förståeligt att man kanske inte vill lägga 150 kronor på en enda skraplott, och om detta är fallet så kan man istället satsa på de lite billigare skraplotterna där vinsterna även är lägre. Ett exempel på en mycket billig variant är ”Jumbo” som tillåter en att få hela 10 lotter för endast 5 kronor. Det rör sig därför om 50 öre för varje lott, där man har möjligheten att vinna högst 5 000 kronor.

Ett ytterligare exempel är ”Horseshoe”, där varje lott kostar 1 krona samtidigt som vinsten kan uppnå 10 000 kronor. När allt kommer till kritan är det fantastiskt att Lottoland förser en med så många olika valmöjligheter där något av dem alltid kommer att passa varje individs preferens. Det är helt enkelt smidigt och lätt att få tag på ens drömmars skraplott, och om man har turen på ens sida så kanske storvinsten inte är alltför långt borta.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018