KeNow – dragning var fjärde minut

Kanske har man provat på ett stort antal olika lottospel, men har inte riktigt tyckt att några passade en. Kanske är man trött på de ordinära svenska lottospelen och hellre testar ett unikt lotteri som man aldrig tidigare har besökt. KeNow är då ett lottospel som man verkligen inte får missa, och för att delta kan man besöka spelsidor såsom Lottoland.

KeNow lotteriet

Hur går KeNow till?

Ett av skälen till varför lotterier är så populära har att göra med hur enkelt det är att spela. KeNow är dock intressant på det sätt att man själv får ta beslutet kring hur många nummer man vill ha med i spelet. Maxantalet som man kan välja är tio, och när dragningen sedan sker är det 20 olika bollar som dras. Dessa bollar har olika nummer som kan ligga på allt mellan 1 och 70. Om man har valt ett större antal nummer är det givetvis en större chans att bollen kommer att ha ett av de nummer som man har valt.

För de som är intresserade av att vinna den stora jackpotten är man tvungen att välja 10 nummer samt en insats på x10. Om man inte har valt så många som 10 nummer kan man självfallet fortfarande kamma hem ett pris, men det är inte möjligt att vinna jackpotten.

Om man är trött på att behöva vänta på den veckovisa dragningen – som sker på de flesta andra lotterierna – är KeNow det helt perfekta spelet för en. Det är nämligen en ny dragning varje fjärde minut, och vid varje dragning kan man vinna så mycket som 10 miljoner kronor. Det är inte ovanligt att lottospel har dragning två gånger i veckan, men inte vill man vänta flera dagar på att få reda på huruvida man har vunnit eller inte. Här är KeNow därför ett klockrent val. På fyra minuter kan man bli nästa mångmiljonär!

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 7 december, 2017