Nya lottospel som är värda att testa

Lotto blir en allt mer uppskattad speltyp, inte bara i Sverige utan i hela världen, och det innebär också att det tillkommer nya lottospel med jämna mellanrum. Många av dem är riktigt bra och bjuder dessutom på häftiga möjligheter att vinna en riktig drömvinst. Gemensamt för alla spel, både nya och gamla, är att det är enkelt att spela och vem som helst kan bli en vinnare, det gäller helt enkelt att välja rätt rad.

WorldMillions – nytt och spännande

Ett av de senaste spelen på lottomarknaden är WorldMillions, som har en sanslöst stor jackpot på hela 1 miljard kronor. Att detta spel snabbt har blivit populärt är inte svårt att förstå, då en vinst av denna kaliber skulle leda till total ekonomisk frihet för vinnaren och hela dennes familj. Varje vecka sker två dragningar. På söndagarna har man som spelare möjlighet att ta vinst av ovan nämnda jackpot, men inte heller torsdagsvinsten går av för hackor. Då finns det nämligen möjlighet att vinna 500 miljoner kronor, även det en större summa än de flesta ens vågar drömma om.

DinoLotto – europeiskt spelnöje

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Du kan spela DinoLotto hos Cherry casino!

Ett annat nytt lottospel som redan blivit populärt är DinoLotto. Vinnaren kan kamma hem en härlig jackpot på 50 miljoner euro, vilket räcker en bra bit på vägen för den som vill leva ett ekonomiskt drömliv. Varje vecka sker två dragningar, en på tisdag och en på fredag. Båda dragningarna sker i Paris, men spelar gör man online. Precis som med andra typer av lotto går det fint att prenumerera på de rader man föredrar att spela på, och på så sätt delta i dragningarna varje vecka utan att behöva lämna in raden på nytt. Det är ett enkelt sätt att spela och det krävs bara att man väljer siffror till en rad, eller flera om man så vill, och sedan ser till att det finns pengar att dra från kontot, så löper prenumerationen på.

Det bästa sättet att hålla koll på nya typer av lotto som dyker upp är att vara aktiv på nätet och hålla utkik på lottonyheter varje vecka. Nya spännande spel dyker upp med jämna mellanrum, och de gamla lottovarianterna håller fortfarande riktigt hög kvalitet med riktigt fina jackpotvinster. Till skillnad från många andra typer av onlinespel behöver man inte tillbringa timmar framför datorn i hopp om att vinna. Både nya och gamla lottospel fungerar på samma sätt; välj ut ett spel, spela en rad, betala insatsen och håll tummarna.