WorldMillions

4.4 /5
Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterier Spela Nu

WorldMillions Funktioner

  • 500 miljoner i potten!
  • Skattefria uttag!
  • 2 dragningar/vecka!

WorldMillions Information

  • Typ av spel: Lotteri

Letar du efter ett spel där du behöver lägga ner minimalt med tid men ändå har möjlighet att vinna riktigt stora belopp? Då är någon form av lotto precis vad du är ute efter och ett av de allra bästa valen är WorldMillions, som visserligen kanske inte är lika känt som vissa andra lottospel, men som erbjuder rejäla jackpotvinster och bättre vinstodds än många andra.

Om WorldMillions

WorldMillions är ett väldigt enkelt spel att delta i. Du väljer 8 nummer mellan 0 och 9 och väljer därefter om du vill delta i en dragning eller två dragningar. Dragningarna sker på torsdagar och söndagar varje vecka. Du markerar med ett enkelt klick vilken av dessa dragningar du vill delta i, eller om du vill delta i båda. Du väljer även hur många rader du vill spela, samt hur många spelveckor du vill ha till att börja med. Du kan naturligtvis välja att bara spela en vecka i taget, men det går även att prenumerera på dina rader och på så sätt vara med i dragningarna varje vecka utan att behöva lämna in någon ny rad. Du kan också välja om du vill ha 1/1 lottandel, ½ andel eller 1/10 andel. Priset blir högst om du väljer 1/1 andel och priset för en dragning under en vecka, för en rad blir då 100 kronor. Väljer du att delta i veckans båda dragningar blir priset 150 kronor om du väljer 1/1 andel.

Betalning

Du kan betala din rad eller dina rader med ditt Visa-kort. Även MasterCard fungerar bra, liksom Skrill och Paysafecard. Även Neteller är ett betalsätt som accepteras.

När du har genomfört din betalning har du chansen att vinna jackpotten. I potten på torsdagar ligger 500 miljoner kronor och på söndagarna hela 1 miljard kronor. I potten sammanlagt under veckan finns alltså 1,5 miljarder.