WorldMillions – 500 miljoner kronor i potten!

Om man tidigare har tagit del av de lite mindre kända lotterierna är man säkerligen inte van vid den stora jackpotten som WorldMillions kan erbjuda en. Nu när lotto online dock har blivit så populärt ser man alltfler spelare nå utanför ramarna för att delta i lotterier över hela världen. Istället för att bara ha tillgång till svenska lotterier kan man numera spela lottospel från i princip vilket land man vill. Varför inte därför testa på ett lottospel såsom WorldMillions – med hela 500 miljoner kronor i potten!

worldmillions lotteri

Hur man deltar i WorldMillions

I princip alla lottospel har mycket okomplicerade regler. De går vanligtvis ut på att man ska välja ett visst antal nummer, och i WorldMillions fall är det åtta nummer från 0 till 9. Sedan väljer man även om man endast vill vara med i en dragning eller två dragningar. När man har köpt sin lott och ivrigt väntar på resultatet är det självfallet bra att veta hur dragningarna äger rum två dagar i veckan: på torsdagar och söndagar. Genom att fylla i antingen torsdag, söndag eller båda dagarna kan man välja vilken dragning som man vill vara med i.

Alla dom största lottospelen onlineRegler & Villkor

Förutom att välja vilken dragning man vill delta i får man dessutom välja hur länge man vill att ens deltagande ska kvarstå. Man har möjligheten att välja att delta under ett par veckor framöver, men man kan även prenumerera på en rad under en viss tidsperiod. Genom att prenumerera slipper man att hela tiden behöva köpa nya lotter, och man kan dessutom vara säker på att man aldrig missar en dragning. Det blir på så vis enkelt att spela på lotteriet WorldMillions. Om man anser att man har fått nog och inte längre vill ha kvar sin prenumeration är det lätt som en plätt att avsluta denne närhelst man vill. Det är alltså helt upp till en själv hur mycket man vill spendera på sina lotter.