1+ miljard kronor på tre lotterier!

Om det någonsin hade behövts en bättre anledning till att spela lotto spel har man nu verkligen funnit den. Nu när julen är på ingång med raska steg kan det kännas trevligt att välkomna denne högtid med att ta hem en riktigt fantastiskt stor summa. Vinster finns det gott om på lottospel, men numera har lotterierna till och med överträffat sig själva. Vi ska nedan nämligen tala om tre olika lottospel som just nu har en jackpot på en miljard kronor eller mer. Gör julen speciell genom att satsa på någon av dessa!

jackpot

Euromillions

Först av allt får man inte missa att tala om EuroMillions. Detta mycket populära lottospel kommer från Europa och har för tillfället en jackpot på så mycket som 115 miljoner euro. För att få ta del av detta lottospel ska man välja fem nummer som ligger mellan 1 och 50. Därefter väljer man två tilläggsnummer mellan 1 och 12, och plötsligt är man med om chansen att vinna stora belopp.

Powerball

Det är inte sällan som Powerball har haft utomordentliga vinster att dela med sig av. Håll i hatten, för just nu ligger storvinsten på så mycket som 195 miljoner euro. Det låter definitivt för bra för att vara sant. För att delta i Powerball väljer man fem nummer mellan 1 och 69. Därefter får man dessutom välja ett tilläggsnummer på mellan 1 och 26.

MegaMillions

Likt de två andra lottospelen sparar inte MegaMillions på något krut. Jackpotten ligger nämligen på så mycket som 163 miljoner euro, en helt fantastisk vinst som man bara inte får missa att tävla om. För att ta del av MegaMillions väljer man fem nummer mellan 1 och 70 samt därefter ett tilläggsnummer på 1 till 25. Den här utomordentliga vinsten skulle givetvis se till så att den kommande högtiden blir ännu mer fantastisk än den redan är. Ta därför tillfället i akt och köp en lott redan idag!

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018