PowerBall

4.9 /5
Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterier Spela Nu

PowerBall Funktioner

  • Ett av de största lotterierna i världen!
  • Miljardvinster i potten!
  • Enkelt och okomplicerat spel!

PowerBall Information

  • Typ av spel: Lotteri

Letar du efter ett nytt favoritspel? Är du ute efter ett spel som inte tar upp timmar av din tid och som erbjuder riktigt fina vinster till vinnarna? Vill du slippa sätta dig in i komplicerade spelregler och istället enbart förlita dig på turen? Då är det ett lottospel du är ute efter och ett av de mest fascinerande spelen är PowerBall lotteri. Ett lottospel som du enkelt kan spela online.

Om PowerBall lotteri i Sverige

PowerBall lotteri är ett lottospel som kommer från det stora landet på andra sidan Atlanten, det vill säga USA. Nu för tiden kan du dock, tack vare Internet, spela lotto online här i Sverige. Det här är ett spel där jackpotvinnare kan kamma hem enorma belopp. Faktum är att av de 10 största vinsterna på lotterier, har hela 7 av dem delats ut till just PowerBall-spelare. De lyckliga vinnarna har kammat hem mångmiljardbelopp, det vill säga inte bara miljoner, utan flera miljarder. Det är nästan svårt att förstå att sådana vinster faktiskt finns.

Spelet är enkelt och okomplicerat. Du väljer ut 5 nummer mellan 1 och 69 och ett PowerBall-nummer mellan 1 och 26. Om du vill kan du lägga till 10 kronor och få ett tillval som kallas PowerPlay. Med detta tillägg kan du flerdubbla dina vinster.

Du väljer själv om du vill delta i veckans båda dragningar, som äger rum på torsdagar och söndagar, eller enbart i den ena.

Spela på Powerball i sverige

På dessa lottsajterna kan du spela på powerball i Sverige. Många av dom erbjuder dig dina första spel gratis!

# Lottosida Bonus Betyg Spela Nu
1 LottoLand Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterierRegler & Villkor Spela Nu
2 Multilotto 50 % i lottorabatt upp till €30 + 10 freespinsRegler & Villkor Spela Nu

Pris och prenumeration på PowerBall lotteri

Det är lätt att tro att ett spel med så enorma vinster ska vara dyrt att delta i, men faktum är att en rad kostar från 35 kronor och uppåt, beroende på om du väljer till något tillägg. Det innebär att det blir en ytterst liten kostnad, även om du väljer att spela på veckans båda dragningar.

Du kan även välja att prenumerera på lottoraden om du vill. Fördelen är att du då slipper hanteringskostnaden på 5 kronor och du riskerar heller inte att glömma bort att lämna in din rad i tid inför nästa dragning.