EuroMillions

4.9 /5
Svensk lottosida med 50 av världens lotterier Till Spelsidan

EuroMillions Funktioner

  • Miljardvinster!
  • Dragning 2ggr/vecka
  • Prenumerera på flerveckorsspel!

EuroMillions Information

  • Game Type: Lotteri
  • Bonuserbjudandet : Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Euromillions är ett lotteri som finns i flera europeiska länder. Det är ett otroligt populärt lotteri där vinstchansen är hela 1 på 13.

För att spela på detta fantastiska lotteri i Sverige måste du spela via Internet. Klicka dig vidare nedan på någon av våra anslutna spelsajter för att kryssa i din egen vinnarrad på EuroMillions!

EuroMillions är ett av de mest populära lottospelen i Europa just nu.

Om EuroMillions

Spelare från flera europeiska länder deltar i dragningarna i EuroMillions. Varje vecka görs det två dragningar, en på tisdagar och en på fredagar. Som spelare kan du naturligtvis välja om du vill delta i båda dragningarna eller i bara en av dem. Du kan också välja om du bara vill spela vid ett tillfälle eller om du vill prenumerera på din rad.

Självklart kan du även prenumerera på flera rader samtidigt också. När du väljer att prenumerera får du välja hur lång prenumeration du vill ha i samband med att du lämnar in raderna. Om du vill kan du till exempel börja lite försiktigt med en prenumeration på 4 veckor.

Om Euro-Millions känns rätt för dig kan du lätt utöka prenumerationen för samma rader så att den varar i ett helt år. Du kan även välja att lägga till ett tillval som kallas DubbelJackpot, som innebär att du kan vinna flera miljarder kronor om du blir den lyckliga jackpotvinnaren.

För att delta i dragningen väljer du ut 5 nummer mellan 1 och 50 samt två stjärnnummer mellan 1 och 12. När du har gjort det är din spelrad klar. Varför inte öka dina chanser att vinna genom att lämna in flera rader på en gång?

Euromillions lottosedel med flera spelrader

De största jackpottarna i Europa

Mängder av spelare från ett flertal länder i Europa deltar i dragningarna varje vecka. Därför växer också jackpotten så länge ingen tar hem den stora vinsten. Maxvinsten i EuroMillions är 190 miljoner euro.

Det motsvarar drygt 1,9 miljarder kronor! En kul detalj är att Euro-Millions garanterar en jackpot på minst 15 miljoner euro. Inte illa tycker vi!

Vad kostar det att spela på EuroMillions? Priser per rad på EuroMillions kostar från 35 kronor, beroende på om du väljer att spela med enkel jackpot eller om du väljer att göra ett tillägg. 35 kronor för att ha chansen att vinna upp till drygt 1,9 miljarder kronor är definitivt en bra affär. Lycka till!

Lottosidor att spela EuroMillions Sverige på

Vi uppdaterar ständigt vår lista här på Lottoguiden.se och presenterar bara de absolut bästa sajterna att spela EuroMillions Sverige på. Kom ihåg att du ofta kan spela ditt första spel helt gratis!

# Lottosida Bonus Betyg Till Spelsidan
1 the lotter logga swe Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Till Spelsidan

Betalningen är enkel

Om du spelar EuroMillions på nätet är det alltid snabbt, enkelt och säkert att betala om du använder någon av de lottosajter som vi tipsar om. Du väljer själv om du vill betala med ditt Visa eller MasterCard. Om du föredrar att betala med Neteller, Skrill eller Paysafecard går det också bra.

Oavsett vilken betalmetod du väljer är det alltid säkert om du väljer någon av sajterna här på Lottoguiden.se.

En fördel med att spela på nätet är att du som ny spelare kan få någon rad gratis och dessutom finns det ibland bonusmöjligheter som ger tillgång till gratis spel. Skulle turen vara framme är det också enkelt att få pengarna utbetalda när du spelar detta lottospelet på nätet.

Fördelarna i detta lotteri

Vad är det då som gör att du bör välja just EuroMillions när du ska spela? Till skillnad från olika typer av casinospel, som exempelvis roulett och olika typer av slots, behöver du inte avsätta mer än någon minut för att kunna delta i dragningarna på EuroMillions.

Vidare behöver du inte ha några förkunskaper. Det är helt och hållet slumpen som avgör. Även om du bara har fem minuter att avvara under veckan så har du möjlighet att delta i två dragningar per vecka, och vinsterna som delas ut på Euro-Millions är helt enorma.

Super Draws – större garanterad jackpot

EuroMillions lotteri har något som de kallar för Super Draws. Det är ett specialevenemang då EuroMillions garanterade jackpot är större än vanligt. Lotteriet samlar på sig pengar som läggs i en speciell fond. När den är tillräckligt stor anordnas Super Draws. I de dragningar som varit hittills har den garanterade jackpotten i EuroMillions Super Draws varit upp till 130 miljoner euro.

Smart finess för att bara delta vid stor jackpot

När du spelar på EuroMillions via Lottoland finns en smart funktion som gör att du kan välja att delta först när jackpotten är tillräckligt stor. Välj JackpotJakt så går köpet av lotten igenom först när jackpotten är 500 miljoner kronor eller mer.

Statistik för lottospelet EuroMillions

Visste du att det nummer som dragits flest gånger i EuroMillions är nummer 50?

Nummer 50 har dragits hela 141 gånger. Det verkar alltså vara ett riktigt turnummer.

På andra plats kommer nummer 44 och på tredje plats hamnar nummer 23.

Vilka är då de sämsta numren i detta lotteri? Allra sämst rent statistiskt är nummer 46. Nummer 46 har bara dragits 89 gånger. Näst sämst nummer är 33. På tredje plats från botten hamnar nummer 47.

För Lucky Star-nummer i EuroMillions lotteri är det ännu större skillnad mellan bästa och sämsta nummer. Det absolut bästa Lucky Star-numret är nummer 8. Det har dragits 243 gånger. Sämst bland Lucky Star-numren är nummer 12 som bara dragits 45 gånger.

Så maximerar du vinsten i EuroMillions lotteri

Nu kommer vi till de mest intressanta detaljerna kring statistiken i EuroMillions lotteri. Bland alla som spelat på detta lotteri var de tre mest lyckosamma numren också de tre nummer som folk oftast spelat på.

Vi talar alltså om nummer 50, 44 och 23. På motsvarande vis var de tre minst lyckade numren 46, 33 och 47 också de nummer som valts minst. I Lucky Star var vinnarnumret 8 en storfavorit. På samma sätt valde många bort förlorarnumret 12.

Dags för en logisk slutsats kring hur vi kan maximera våra chanser till en stor vinst i Euro-Millions lotteri. Eftersom alla nummer i ett lotteri har exakt samma chans att dras kan vi varken öka eller minska våra chanser att vinna på lotto genom att välja ett visst nummer.

Bara för att nummer 50 rent statistiskt sett har varit bra säger det inget om chansen att 50 dras i nästa EuroMillions lotteri. Faktum är att det är exakt samma chans att nummer 50 dras som det är att ”förlorarnumret” 46 dras. Statistiken visar oss dock vilka nummer som folk spelar mest och minst på.

Eftersom jackpotten alltid delas om det är flera personer som har samma nummerkombination kan du öka chanserna till en storvinst genom att kryssa för nummer som inte är så populära!

Öka dina chanser genom att spela med system

När du spelar på lotteri kan du lätt spela med system om du vill. Då kryssar du bara för fler nummer så blir det automatiskt ett systemspel. På så vis kan du till exempel spela med 9 nummer istället för de vanliga 7.

Vad är fördelen med systemspel på lotteriet? Fördelen är att när du väl vinner kan du få mer i vinst. Din insats kombineras till ett antal radkombinationer i EuroMillions vilket gör att du kan vinna på flera olika vinstnivåer.

Alternativet till systemspel är att spela på flera rader. Då ökar chansen att du vinner men vinsten blir mindre jämfört med systemspel.

Högsta vinsten som betalats ut i lotteriet

Rekordet i EuroMillions lotteri togs hem av en portugisisk medborgare 2014. Då vann hen 190 miljoner euro. Chansen att vinna jackpot är cirka 1 på 116 miljoner. Samtidigt är det inte så tokigt att ta hem någon av vinsterna lite längre ner på vinstlistan heller.

Med 5 + 1 rätt har vinsten i snitt varit 310 000 euro. Den som haft 5 + 0 rätt har vunnit 52 000 euro i snitt. De som lyckats få hem 4 + 2 rätt har i snitt vunnit 4 100 euro. I snitt krävs det bara 2 + 2 rätt för att vinna lika mycket som det kostar att spela på 5 rader i EuroMillions.

Lotto – ett tidsbesparande spel

För dig som tycker om spel finns det just nu otroligt många olika alternativ att välja bland online. Som du säkert redan märkt är vissa spel ganska så tidskrävande.

Om du är ute efter en typ av spel som är spännande och roligt på samma gång utan att kräva en massa tid, då kan lotterier vara ett utmärkt val. EuroMillions Sverige tillhör favoriterna bland online lotto.