EuroMillions

4.9 /5
Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterier Spela Nu

EuroMillions Funktioner

  • Miljardvinster!
  • Dragning 2ggr/vecka
  • Prenumerera på flerveckorsspel!

EuroMillions Information

  • Typ av spel: Lotteri

För den som tycker om spel finns det just nu otroligt många olika varianter att välja på online. Många spel kräver dock att du som spelare avsätter en hel del tid, och det kan även gå åt en hel del pengar. Om du är ute efter en typ av spel som är både spännande och roligt utan att vara tidskrävande, så är någon form av lottospel ett utmärkt alternativ och då är Euromillions ett av de bästa spelen du kan hitta inom online lotto.

Här får du 2 st gratisrader på Euromillions

Om EuroMillions

Euromillions är ett lottospel och det är ett av de allra mest populära lottospelen just nu i Europa.

Spelare från mer än 10 länder deltar i dragningarna och varje vecka sker två dragningar, en på tisdagar och en på fredagar. Som spelare kan du naturligtvis välja om du vill delta i båda dragningarna eller bara en av dem. Du kan också välja om du bara vill spela vid ett tillfälle eller om du vill prenumerera på din rad, eller dina rader. Om du väljer att prenumerera kan du redan när du lämnar in raderna välja hur många veckor du vill att prenumerationen ska pågå. Du kan börja försiktigt med exempelvis 4 veckor, men du kan även välja att du vill prenumerera på samma rader i 52 veckor, det vill säga ett helt år. Du kan även välja att lägga till ett tillval som kallas DubbelJackpot, som innebär att du kan vinna flera miljarder kronor om du blir den lyckliga jackpotvinnaren.

För att delta i dragningen behöver du välja ut 5 stycken nummer mellan 1 och 50 samt två stjärnnummer mellan 1 och 12. När du har gjort det har du komponerat en spelrad. Det går naturligtvis bra att spela flera rader om du så vill. Det ökar givetvis dina chanser att vinna.

Eftersom mängder av spelare från ett flertal länder deltar i dragningarna varje vecka växer också jackpotten så länge ingen tar hem den. Om du väljer att spela med vanlig jackpot kan du vinna upp till 1,61 miljarder kronor på detta spel. Om du istället kryssar i DubbelJackpot kan du kamma hem hela 3,2 miljarder kronor.

Priser per rad på Euromillions ligger på från 35 kronor, beroende på om du väljer att spela med enkel jackpot eller om du väljer att göra ett tillägg. 35 kronor för att ha chansen att vinna upp till 1,61 miljarder kronor är definitivt en bra affär.

Lottosidor att spela EuroMillions på

Här listar vi sidor som du kan spela EuroMillions lotteri på. Många av dom erbjuder dig ditt första spel gratis.

# Lottosida Bonus Betyg Spela Nu
1 LottoLand Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterierRegler & Villkor Spela Nu
2 Multilotto 50 % i lottorabatt upp till €30 + 10 freespinsRegler & Villkor Spela Nu

Betalning

Om du spelar Euromillions på nätet har du givetvis möjlighet att betala snabbt, enkelt och säkert. Du väljer själv om du vill betala med ditt Visa eller MasterCard eller om du föredrar att betala med Neteller, Skrill eller Paysafecard. Det hela är en smaksak, och betalningarna hanteras på ett säkert sätt, vilket gör att du tryggt kan betala med kort.

Ur ekonomisk synpunkt kan det vara en fördel att spela på nätet eftersom du som ny spelare kan få någon rad gratis och dessutom finns det ibland bonusmöjligheter som ger tillgång till gratis spel. Skulle turen vara framme är det också enkelt att få pengarna utbetalda när du spelar Euromillions på nätet.

Fördelar med Euromillions lotteri

Vad är det då som gör att du bör välja just Euromillions när du ska spela? Till skillnad från olika typer av casinospel, som exempelvis roulette och olika typer av slots, behöver du inte avsätta mer än någon minut för att kunna delta i dragningarna på Euromillions. Vidare behöver du inte ha några förkunskaper och det är helt och hållet slumpen som avgör. Även om du bara har fem minuter att avvara under veckan så har du möjlighet att delta i två dragningar per vecka, och vinsterna som delas ut på Euromillions är helt enorma.