Om oss på Lottoguiden

Vi vill att alla som kommer in till oss på Lottoguiden.se ska känna sig välkomna och känna att de får ett mervärde. Vi delar med oss av våra gedigna erfarenheter och kunskaper så bra vi kan. Ambitionen är att vi ska vara bäst på att ha koll på lottomarknaden och driva den bästa jämförelsesidan på nätet.

Utbildning och erfarenhet

Vi som arbetar med Lottoguiden.se har själva varit nyfikna spelare i 20 års tid. Under denna tid så har vi byggt upp en gedigen erfarenhet om vad som är bra spel och vilka spelbolag som kan ses som seriösa. Vi har högskoleutbildningar och kandidatexamen inom ekonomi, IT, teknik och kvalitet. Dessa kunskaper ligger till grund för hur vi arbetar och kvalitetssäkrar vårt eget arbete med speljämförelse på nätet inom Lotto. Även vår arbetslivserfarenhet som controller, kvalitetsingenjör, skribent, logistik- och IT-chef ser vi som en utmärkt grund till att göra ett bra och kvalitativt arbete med Lottoguiden.

Vi har jobbat med hemsidor och rådgivning i olika former i snart 12 år och tycker det är fantastiskt roligt att vi nu kommit så långt att vi ägna oss åt detta på heltid.

Våra erfarenheter inom spel är gedigna, vi har spelat på allt ifrån stryktips, lotto, hästar och ishockey till poker, blackjack och slots under en väldigt lång tid. Vi har testat och utvärderat olika system med blandad framgång och därigenom lärt oss massor. De senaste årens utveckling av spel på nätet har varit så rolig att följa att vi inte har kunnat låta bli att testa det mesta. Ett antal av våra system har fallit väl ut och det har blivit flera större vinster där toppnoteringen ligger på en vinst på flera miljoner kronor.

Experter på lottospel på nätet

Allt ovan sammantaget gör att vi ser oss som experter när det gäller spel på nätet och vi har som mål att göra den bästa svenska oberoende jämförelsesidan inom lotto på nätet.

Sedan ett par år tillbaka har vi arbetat med Lottoguiden.se som är svensk lottoguide som hjälper dig att välja och hitta rätt lotterier att spela på. Detta gör vi genom att på ett noggrant sätt utvärdera alla lotterier som kommer på marknaden innan vi väljer att rekommendera dom här på sidan. Det är många olika kriterier som ska uppfyllas innan dom har gått igenom vår kvalitetskontroll. Viktigt i valet är bland annat följande för oss:

  • Lotteriers spellicens
  • Säkerhet och sekretess
  • Tillgänglig och bra kundtjänst
  • Generösa svenska bonusar
  • Spelutbudet

Så beroende på smak och tycke så kan du känna dig trygg med alla våra lottterier här på Lottoguiden.

Lottoguiden har nu funnits i ett par år och rönt uppmärksamhet för sin kvalitet och har blivit nominerad flera gånger i olika sammanhang.

Källor

Vi gör mycket av vårt testarbete själva men en hel del av den information vi delar med oss av hämtar vi ifrån andra källor som vi sedan gör sammanställningar och utvärderingar av. Vi använder oss bla av Spelinspektionen, Wikipedia, olika forum, Dagens Nyheter, Multilotto och Lottoland med flera. När vi citerar någons arbete så anger vi det tydligt i våra texter.

Kommentarer och frågor

Vi tar gärna emot tips idéer och kritik om vårt arbete, allt för att ständigt bli bättre på det vi gör. Längst ner i sidfoten hittar ni vår kundtjänst, FAQ, omdömen och kontaktuppgifter.

Vi som skriver och sköter om denna sida heter Nils, Andreas och Angelica

 

Senast uppdaterad 7 juni, 2023