Turnummer på lotto

Turnummer på lottoHar du något turnummer på lotto som du alltid, eller åtminstone ofta brukar välja när du ska välja ut nummer till en lottorad eller till något annat sammanhang? I så fall är du långt ifrån ensam.

Väldigt många har ett eller flera turnummer som de gärna väljer när de har möjlighet. Vilket är ditt turnummer? Har det varit ditt turnummer länge eller har det blivit det helt nyligen? Kanske finns det någon historia bakom valet av turnummer? Sådant är alltid intressant att veta.

Turnummer sedan barnsben

Vissa har haft sitt turnummer under många år. För många har det hängt med ända sedan barnsben.

Det kan till exempel vara ett nummer som man hade turen att vinna på för många år sedan, men det kan även vara det datum man föddes eller första siffran i det telefonnummer man hade som barn.

Det finns många förklaringar till att ett turnummer blir ett turnummer och det finns naturligtvis inga rätt eller fel. Oavsett hur ett lyckonummer blir ett lyckonummer så är det givet att man ska använda det i olika sammanhang om man vill.

För den som saknar turnummer på lotto

Alla har givetvis inte något turnummer och alla känner heller inte något behov av att ha det. Om du är en av de personer som saknar ett sådant, men gärna skulle vilja ha ett, så finns det lite olika sätt att skaffa ett.

Det kanske inte känns lika självklart som om det hade dykt upp naturligt redan i barndomen, men kanske kan det komma att bli ett lyckonummer på sikt.

En del menar att det enklaste sättet att skaffa ett turnummer för den som inte redan har ett, är att ta sig tid att söka sig inåt sig själv och fundera över vilket nummer som känns bäst helt enkelt. Ofta kan vi känna i vårt undermedvetna vilket tal vi har en speciell koppling till.

Ett annat sätt kan vara att ta datumet på sitt förstfödda barn eller kanske ta datumen då alla barnbarn är födda och dela ett visst antal gånger för att få fram ett turnummer. Det finns helt enkelt olika tillvägagångssätt för den som verkligen vill ha ett sådant nummer.

Inte nödvändigt med turnummer

Naturligtvis är det inte någon nödvändighet att ha ett turnummer, varken när du ska spela på lotto online eller vid något annat tillfälle. Du kan välja ut precis vilka nummer som helst när du ska sätta samman en lottorad och det finns heller inget som säger att du behöver spela med samma nummer vecka efter vecka.

Du kan testa lyckan och välja olika kombinationer varje gång om du föredrar det. Du kanske inte ens har lust att välja ut siffrorna till lottoraden på egen hand och det är faktiskt inget måste. Nu för tiden finns det möjlighet att slumpa fram siffrorna till raden och det finns inget som säger att det på något sätt skulle minska dina chanser att vinna.

Faktum är att du har lika stor chans att vinna om du låter datorn slumpa fram en rad, som du skulle ha om du själv valde ut en rad baserat på dina lyckonummer. Det som gör spel på lotto både spännande och utmanande är nämligen att det är slumpen som avgör.

Visst kan man hålla tummarna för att turnumret ska ge en lycka i spel, men det finns inget som säger att det faktiskt är så. En person som spelar för första gången med en slumpartat utvald rad har lika stor chans att vinna som en person som tålmodigt spelat i flera år med omsorgsfullt utvalda lyckonummer.

Det bästa sättet är helt enkelt att snabbt komma igång med spelet och att därefter hålla tummarna och hoppas på turen.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 30 januari, 2024