Lotterier och lottospel online i Sverige

Här nedan finner du + 24 st stora lotterier som du kan spela på online. Många med flera miljarder kronor i vinster!

På den här sidan kan du se vilka lotterier och lottospel som finns tillgängliga att spela på lotto online. Om varje lottospel har vi skrivet en informativ recension som du kan ta del av innan du bestämmer dig för vilket lotteri du vill spela på. Vad som är gemensamt för alla lottorier är att dom alla har enorma vinster som du kan kamma hem om du har tur. Spelen fungerar på samma sätt och du väljer ett visst antal nummer att spela på och håller sen tummarna på att just dina favoritnummer går in! Det som skiljer lottospelen åt är att antalet nummer som dras och kan välja är olika.

Jackpottar på lottospelen

Det som är mest intressant att spela på är såklart de lottospelen som har dom högsta jackpottarna. I vissa fall kommer summorna upp i helt overkliga nivåer med summor på miljarder kronor i en fulltippad rad! Med en sådan vinst ökar ens möjligheter att göra vad man alltid ha drömt om.

Hur spelar man på lotterier online?

Att spela lotto hör nog till bland de enklaste spelen man kan ta sig an. Vem som helst kan lära sig att spela, gammal som ung. Först väljer man ett lotteri man tycker verka spännande. Efter det  registrerar man sig på lottosidan och gör en enkel och säker inbetalning till lottosajten. Nu har du pengar på ditt konto och det är dags att välja lottorad. Efter du valt ut de lottonummer och antal rader du vill spela på är det dags att lämna in lottot och invänta den spännande dragningen. Svårare än så här är det inte att delta i ett lotteri online.

Senast uppdaterad