Frågor, svar och omdömen om Lottoguiden

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna som vi får till oss. Här hittar ni även några oredigerade exempel om vad våra läsare tycker om oss.

Har ni andra frågor så gå in på vår kontaktsida och skicka en fråga så svarar vi så snart vi kan.

   1. Hur säkert är det att spela Lotto på nätet?
    Svar: 
    De lottosidor som är seriösa har spellicenser och övervakas av olika organ inom EU. Vi på Lottoguiden rekommenderar bara de lotton som vi anser vara helt säkra. Spelar du på andra lotterier så bör du googla runt och kolla vad andra spelare säger samt vilka licenser och hemvist det aktuella lotterierna har.
   2. Bryter man mot lagen om man spelar på andra ställen än statliga lotterier?
    Svar: 
    Det är helt lagligt att spela på lotterier på nätet även om de har sin hemvist utanför Sverige. Begränsningen är att du måste vara över 18 år. Däremot kan det vara olagligt av spelbolagen att göra reklam och driva lotteri i Sverige, men det drabbas inte du som spelar av.
   3. Finns det verkligen Lotterier som är gratis?
    Svar: 
    Ja, det är rätt vanligt att lotterier ger bort någon gratisrad för att få in folk att registrera sig. Till skillnad ifrån spel på många casinon så har du för det mesta inga problem med att få ut dina bonusar och gratisspel här.
   4. Vilka chanser har jag att vinna?
    Svar: 
    I grundläget är det givetvis så att lotterierna har en fördel över spelarna i de olika spelen annars hade de inte kunnat finnas. Olika lotterier har olika stor fördel och aktörer har olika stor andel som går tillbaka till spelarna. Hur stor chansen är att vinna på olika spel kan du läsa mer om i våra guider. Generellt sett så är det givetvis så att ju större vinst desto mindre chans…
   5. Hur fungerar det med beskattning?
    Svar: 
    Om ett spelbolag har en Europisk spellicens så innebär det att svenska spelare inte behöver betala någon skatt på sina vinster. Vi listar bara denna typ av lotterier på vår sida.
   6. Finns det spelsystem för lotterier som fungerar?
    Svar: 
    Det finns inga system som fungerar så att du garanterat vinner storkovan. Däremot så finns det system som ökar dina chanser att få spela längre och därigenom ha en större chans att ta hem en jackpot, detta läser du mer om i våra guider.

Kundomdömen om Lottoguiden

här delar vi med oss av en del åsikter och kommunikation som vi har haft med våra läsare:

Mejl: Jag kan rekommendera alla att använda lottoguiden, gör det enkelt att hitta bra och säkra ställen att spela på. /Karin Andersson, Stockholm

Svar: Stort tack, det är syftet med denna guide /Andreas

Mejl: Tack för snabba svar på mina frågor om lottospel i Sverige / Fredrik Lilja, Malmö

Svar: Tack själv, det är alltid trevligt med lite dialog med våra läsare /Nils

Mejl: Bra sida, bokmärker den! / Anonym

Svar: Tackar /Nils

Mejl: Det finns en hel del sidor som er, varför??? / Karl Svensson, Luleå

Svar: Ju mer pengar ju fler sidor. Vi skiljer oss genom att vi inte rekommenderar allt och alla bara för att tjäna pengar. Oavsett vilken ersättning vi själva kan få / Andreas

Mejl: Laggar när jag ska ladda sidan, måste funka bättre. /Jan

Svar: Vårt webhotell hade drifstörningar förra veckan som du nog tyvärr blev drabbad av. Nu är det full fart igen och vi har även trimmat extra så det ska går riktigt snabbt att ladda. /Nils

Har ni fler frågor eller åsikter så gå till vårt kontaktformulär eller besök vår startsida.

Senast uppdaterad 7 november, 2022