Mega Millions

4.9 /5
Svensk lottosida med 50 av världens lotterier Till Spelsidan

Mega Millions Funktioner

 • Minst 90 miljoner kronor varje vecka!
 • Hisnande jackpotvinster!
 • 30 kr raden!

Mega Millions Information

 • Game Type: Lotteri
 • Bonuserbjudandet : Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Mega Millions är ett legendariskt lotteri i USA. Tack vare Internet har du nu möjlighet att tävla om de enorma vinsterna från din dator, mobil eller surfplatta i Sverige! Mega Millions går av stapeln två gånger i veckan.

Det som utmärker Mega Millions är det är det lotto som haft störst antal rekordvinster genom tiderna. För att vinna krävs 5 + 1: 5 vanliga bollar och 1 megaball. Den garanterade jackpotten är hela 40 miljoner dollar!

Det finns många spel som är otroligt spännande och roliga men många av dem är också ganska så tidskrävande. Det finns dock också spel som inte kräver mer än några minuter av din tid, men som ändå bjuder på stor spänning och hisnande jackpotvinster. Ett sådant spel är Mega Millions.

Här kan du spela Mega Millions

På nedanstående sidor kan du spela Mega Millions online i Sverige. Många av sidorna erbjuder dig som ny lottospelare gratis lottorader som du kan ta del av. Passa på!

# Lottosida Bonus Betyg Till Spelsidan
1 the lotter logga swe Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Till Spelsidan

Om Mega Millions Sverige

MegaMillions är ett lottospel som likt alla andra lotterier är enkelt att förstå sig på och det kräver ytterst lite av din tid. Det enda du behöver göra är att välja 5 nummer mellan 1 och 70 samt ett Megaball-nummer mellan 1 och 25.

USA MegaMillions dragningar sker på onsdagar och lördagar. Du är kanske inte vaken när dragningarna sker eftersom de äger rum klockan 05.00 svensk tid. Kanske vaknar du upp som miljonär en vacker morgon!

Du kan delta i både onsdagsdragningen eller lördagsdragningen eller bara den ena om du vill. Det går även bra att prenumerera på en eller flera rader för att inte missa ett spel.

MegaPlier: öka vinsten med upp till 5 gånger på lotto

I US MegaMillions finns ett tillval som kallas MegaPlier. För 10 kronor extra har du möjlighet att femdubbla alla dina eventuella vinster. Mega Millions ger dig möjlighet att vinna i 9 olika prisnivåer.

Om du lägger till MegaPlier kan du öka en eventuell vinst 2, 3, 4 eller 5 gånger för nivå 2 till 9. Det innebär att vad du än vinner får du en mångfaldigad vinstutdelning. Det är bara jackpotten som inte multipliceras när du väljer MegaPlier.

Garanterad jackpot på Mega Millions lotto

Det är alltid spännande att spela på US Mega Millions lotto eftersom det ständigt finns en rejäl jackpot att vinna. Oavsett hur många som spelar och hur kort tid eller hur länge jackpotten har legat och väntat på en vinnare finns det en fin summa pengar att vinna.

MegaMillions garanterar en jackpot på 40 miljoner dollar, vilket motsvarar cirka 362 miljoner kronor! Du behöver med andra ord aldrig fundera på om det är värt att lämna in en rad eller inte. Skulle du vinna jackpot är vinsten alltid oerhört stor.

Om du vinner jackpot kan du se fram emot utbetalningar varje år till ditt bankkonto. Mega Millions jackpot betalas nämligen ut varje år under 30 års tid. Det är gjort som så att den summa som du får in på bankkontot blir större för varje år!

Pris och prenumeration

Du kan spela MegaMillions för så lite som 35 kronor. Priset gäller för en spelrad. Du kan naturligtvis även välja att spela på flera rader samtidigt om du vill öka dina vinstchanser eller helt enkelt har svårt att välja enbart 5 nummer.

Det går också utmärkt att prenumerera på spelet och du väljer själv i hur många veckor du vill att prenumerationen ska pågå. Betalar gör du enklast med kort eller elektronisk plånbok. Att prenumerera och betala prenumerationen på nätet är både enkelt och säkert. Med en prenumeration behöver du aldrig vara rädd att du ska glömma att lämna in dina rader i tid.

Ett tryggt och säkert lottospel

Visst undrar du nog om det är säkert att spela på ett lotto som hålls i USA. Vi befinner ju oss i lilla Sverige! Du kan vara lugn. Våra samarbetspartners som säljer Mega Millions lotter är licensierade hos svenska Spelinspektionen.

Det innebär att du kan känna dig trygg i att det bara är seriösa lotterier vi presenterar. Hit hör US Mega Millions. Dessutom har spelen garantier och försäkringar som gör att du kan känna dig trygg. När du vinner är pengarna dina!

Statistik i Mega Millions lotteri

Mega Millions är en av världens största lotterier. Med två dragningar i veckan och enorma jackpottar är det inte svårt att förstå varför miljontals människor deltar varje gång.

Den största vinsten någonsin i Mega Millions var 656 miljoner dollar. Det var 2012 som tre vinnare fick dela på denna enorma summa. Men vad säger statistiken om numren i Mega Millions lotteri?

Vinnarnummer i Mega Millions

 • Sedan hösten 1996 har nummer 31 dragits flest antal gånger. Hela 222 gånger har detta nummer förekommit i en dragning.
 • På andra plats kommer nummer 2, som dragits 221 gånger.
 • Det tredje mest frekventa numret i USA Mega Millions är nummer 17, vilket dragits 218 gånger.

Sämsta numren i Mega Millions

 • I botten av listan med statistik från Mega Millions hittar vi nummer 67. Detta nummer har bara förekommit 25 gånger.
 • Ett annat dåligt nummer är 65, vilket enbart förekommit 29 gånger.
 • På tredje plats från botten hamnar nummer 63, som förekommit 31 gånger.

Vissa använder lyckonummer i lotto. Vi kan avslöja att det vanliga lyckonumret 3 har dragits 33 gånger. Det gör 3 till ett ganska medelmåttigt nummer rent statistiskt sett. Lyckonumret 7 har klarat sig lite bättre.

Det har dragits 37 gånger sedan hösten 1996. För vissa är 13 ett lyckonummer, för andra betyder det otur. I Mega Millions lotto har 13 dragits 32 gånger, vilket gör det till ett sämre nummer rent statistiskt sett än både 3 och 7.

En annan kul detalj är att det bara är några få nummer som dragits flera gånger i rad i USA Mega Millions lotteri. Dessa nummer är: 1, 11, 13, 18, 25, 30, 38, 39, 41, 49, 50, 51, 58, 59, 62 och 66. Märkte du att lyckotalet 13 fanns med?

Vad är oddsen att man vinner?

Chansen att vinna jackpotten är en på 302,5 miljoner, enligt Mega Millions. Men ens om chansen är liten så händer det med jämna mellanrum trots det att jackpotten faller ut. Och man vinner ju inte bara på alla rätt, även färre rätt ger riktigt bra utdelning.

Gå mot strömmen och vinn mer pengar!

Statistik i Mega Millions lotto är kul men egentligen säger det inget om dina chanser att vinna. Varje gång en dragning görs har varje boll exakt samma chans att dras. Visst är det helt OK att hålla fast vid sina lyckonummer. Lotto ska ju ändå kännas magiskt på något vis.

Men om du vill veta hur du kan maximera dina chanser att vinna stort i Mega Millions lotteri bör du lyssna på vårt insidertips: gå mot strömmen! I lotto får man som bekant alltid dela på en eventuell vinst med andra som har samma rad. Ju fler som vinner desto mindre blir det per vinnare.

Därför gör du gott i att välja nummer som inte är så populära. Det råkar vara de nummer som vunnit minst i Mega Millions lotto. Eftersom statistiken bara visar vad som varit och inte vad som kommer att hända kan du maximera dina chanser att vinna en stor vinst i Mega Millions genom att välja något av dessa nummer.