Mega Millions

4.9 /5
Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterier Spela Nu

Mega Millions Funktioner

  • Minst 90 miljoner kronor varje vecka!
  • Hisnande jackpotvinster!
  • 30 kr raden!

Mega Millions Information

  • Typ av spel: Lotteri

Det finns många spel som är otroligt spännande och roliga men många av dem är också relativt tidskrävande. Det finns dock också spel som inte kräver mer än några minuter av din tid, men som ändå bjuder på stor spänning och hisnande jackpotvinster. Ett sådant spel är Mega Millions.

Om Mega Millions Sverige

MegaMillions är ett lottospel som likt alla andra lotterier är enkelt att förstå sig på och det kräver ytterst lite av din tid. Det du behöver göra är att välja 5 nummer mellan 1 och 75 samt ett Megaball-nummer mellan 1 och 15. Det finns också ett tillval som kallas MegaPlier, som kostar 10 kronor extra. Med detta tillval har du möjlighet att femdubbla dina eventuella vinster.

Spelets dragningar sker på onsdagar och lördagar. Du är troligtvis inte vaken när dragningarna sker, då de äger rum cirka klockan 04.00 svensk tid, men kanske vaknar du upp som en jackpotvinnare en vacker morgon.

Som spelare har du givetvis möjlighet att själv avgöra om du vill delta i både onsdagsdragningen eller lördagsdragningen eller bara den ena, och det går även bra att prenumerera på din rad eller dina rader om du vill.

När du spelar på MegaMillions är du med och tävlar om minst 90 miljoner kronor varje vecka.

Här kan du spela Mega Millions

På nedan sidor kan du spela Mega Millions online ifrån Sverige. Många av sidorna erbjuder dig som ny lottospelare gratis lottorader som du kan ta del av.

# Lottosida Bonus Betyg Spela Nu
1 LottoLand Spela en lottorad gratis - välj bland 6 lotterierRegler & Villkor Spela Nu
2 Multilotto 50 % i lottorabatt upp till €30 + 10 freespinsRegler & Villkor Spela Nu

Pris och prenumeration på Mega Millions

Du kan spela MegaMillions för så lite som 30 kronor. Priset gäller för en spelrad. Du kan naturligtvis även välja att spela på flera rader samtidigt om du vill öka dina vinstchanser eller helt enkelt har svårt att välja enbart 5 nummer.

Det går också utmärkt att prenumerera på spelet, och du väljer själv hur många veckor du vill att prenumerationen ska pågå. Betalar gör du enklast med kort eller elektronisk plånbok. Att prenumerera och betala prenumerationen på nätet är både enkelt och säkert och med en prenumeration behöver du aldrig vara rädd att du ska glömma att lämna in dina rader i tid.