MINI Lotto

MINI Lotto Funktioner

  • Skattefria vinster!
  • Lågt pris per lottorad!

MINI Lotto Information

  • Game Type: Lotteri

Om du har fastnat för lotto så gläder det dig förmodligen att det numera finns ett brett utbud av spel av den här typen. Det är inte alls svårt att hitta bra alternativ och även om spelen fungerar på ungefär samma sätt så finns det saker som skiljer dem åt.

Det kan vara spelets upplägg, hur många nummer som väljs, eller hur vinsterna är utformade. Naturligtvis kan även jackpottarnas storlek variera från spel till spel. Ett av de lottospel som finns på nätet är MINI Lotto.

Om MINI Lotto

MINI Lotto är som namnet visar ett lottospel och precis som på andra lotterier går själva spelmomentet ut på att kombinera en vinnande rad genom att välja fem nummer. Om du inte själv vet vilka nummer du ska välja går det också bra att ta fram en slumprad, vilket innebär att datorn slumpmässigt väljer ut fem nummer åt dig. Det går naturligtvis även att spela på fler än en rad om du vill.

En stor fördel med MINI Lotto är att dragningarna sker ofta, närmare bestämt sex dagar i veckan. Det är naturligtvis inget måste att delta i veckans alla dragningar men vinstchansen blir givetvis större om du väljer att göra det. Om du hellre vill går det dock bra att enbart delta i en dragning.

Till skillnad från många andra lotterier finns det ingen växande jackpott på MINI Lotto utan en fast sådan på 700 000 kronor. Om ingen vinner jackpotten fördelas istället pengarna på flera andra vinnare.

Pris och prenumeration

Det är billigt att spela på MINI Lotto. Om du väljer att spela en rad som enbart deltar i en dragning kostar det bara 4 kronor. Det innebär att du kan kosta på dig att antingen spela flera rader eller att delta i flera dragningar om du vill.

Du kan också göra det enkelt för dig genom att spela samma rad varje vecka. Det gör du enklast genom en prenumeration.