Bitcoin Lotto

Bitcoin Lotto Funktioner

  • 1 av 7 lotter ger vinst (bra odds)
  • Pricka 2 nummer för vinst
  • Minst 1000 BTC i potten

Bitcoin Lotto Information

  • Bonuserbjudandet : Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

För tillfälligt erbjuds inte detta lottospelet hos våra rekommenderade lottosajter. Men misströsta inte, det  finns mer än 30 olika andra lotterier att testa turen på.

Bitcoin har under den senaste tiden tagit världen med storm, och trots dess existens under en relativt lång tid nu har värdet på Bitcoin verkligen skjutit i höjden under de sista månaderna. Bitcoin kan beskrivas som en digital valuta som kommer till användning när man vill inhandla någonting på ett elektroniskt vis, och numera finns det till och med ett Bitcoin Lotto som man kan delta i.

Om Bitcoin Lotto

Att spela Bitcoin Lotto handlar i runda slängar om att man slår vad om hur resultatet kommer att se ut i en dragning av det underliggande lotteriet Sorteos De Bonoloto. Det gäller då att man väljer nummer som motsvarar de dragna numren, och om detta skulle vara fallet kammar man hem en fantastisk vinst.

För att spela ska man först av allt ta ett beslut kring sex olika nummer som kan ligga på allt mellan 1 och 49. Om man trycker på knappen ”SlumpRad+1” kan man dock även slumpa fram en rad om man inte själv vill välja nummer. När detta är klappat och klart sickar man in sin lott och betalar för den. En enkelrad kostar 30 kronor, men det kan variera beroende på när man inhandlar sin lott. Vill du lära dig mer om Bitcoin och vad det är så kan du läsa mer här.

Hur vinsterna fördelas hos Bitcoin Lotto

Vinstnivå Odds Prissumma SEK
6 rätt 1 på 13 983 816 1000 BTC 159 141 216 kr
5 rätt 1 på 55 492 1 BTC 159 141 kr
4 rätt 1 på 1 033 50 EUR 500 kr
3 rätt 1 på 56,7 5 EUR 50 kr
2 rätt 1 på 7,6 1,50 EUR 15 kr

Betalning

När det att dags att betala för den lott som man har valt behöver man inte oroa sig för att behöva slänga på sig ytterkläderna och ge sig iväg till närmaste affär. Man lämnar snabbt och enkelt in sina lotter över nätet utan att ens lämna sin bostad.

Det finns dessutom ett flertal betalningsmetoder som man kan välja mellan, där exempel är de kända Mastercard, Visa, Neteller, Skrill och PaySafeCard. De sistnämnda Skrill och PaySafeCard är elektroniska plånböcker, och ett alternativ för de som inte vill använda sitt kort när de betalar.

Fördelar med Bitcoin Lotto

En fördel av att spela just Bitcoin lotto är oddsen. Man har nämligen en 1 på 13 983 816 chans att kamma hem jackpotten, och trots att detta kan låta som ett ganska stort nummer är det en mycket stor chans jämfört med ett flertal andra kända lotterier såsom US Powerball samt EuroMillions.

En ytterligare fördel därtill är någonting som vi tidigare nämnde lite snabbt – att man inte ens behöver lämna sin bostad för att kunna vara med och spela. Allting sker online, och för denne anledning blir turer till affären inte nödvändiga. Det är verkligen lätt som en plätt att delta i Bitcoin Lotto, så varför inte ge det en chans redan idag.