2,1 miljarder kr i jackpot hos EuroMillions!

Nu på fredag är det dags för dragning, och det är EuroMillions som står på tur med sin massiva jackpot på hela 2,1 miljarder kronor. Denna vinst kan bli ens egen så länge man köper en lott innan dragningen kör igång. Man behöver dock inte oroa sig även om man missar sin chans då en ytterligare dragning kommer att äga rum på tisdag. Om jackpotten inte träffas nu på fredag förs denne över till tisdag, så varför inte köpa en lott hos Multilotto och potentiellt bli Sveriges nästa miljardär!

Euromillions lotteri

Vad är EuroMillions?

EuroMillions är ett lotteri som man säkerligen snabbt kommer att stöta på om man ger sig in i lottovärlden, och det är lätt att förstå varför: detta är nämligen känt för att ha några av de största jackpottarna i Europa. Det var i början på år 2014 som de dök upp på marknaden, och sedan dess har en hel uppsjö av miljonärer skapats tack vare deras enorma jackpottar. Hos Multilotto kan man redan idag köpa sin lott och vänta på den kommande dragning där man potentiellt kan kamma hem storkovan.

För att spela på EuroMillions väljer man fem olika nummer som ligger mellan 1 och 50 samt två stycken bonusnummer på mellan 1 och 12. Det är upp till en själv om man vill välja en rad eller flera. EuroMillions har hela 13 olika prisnivåer, men det som krävs för att ta hem jackpotten är att gissa rätt på alla de fem numren samt de två bonusnumren. Om man spelar hos Multilotto kan man både se resultaten under sin spelhistorik eller vänta på ett mejl. De som har tagit del av ett lottospel och vunnit pengar kommer nämligen att meddelas om detta över mejl. Med hela 2,1 miljoner kronor som ligger i potten är detta en chans som man inte vill missa!

Senast uppdaterad 19 december, 2019