90 miljoner euro delades ut hos EuroJackpot

För de som spelar lottospel är det slutgiltiga målet i de flesta fall att vinna en förträffligt stor vinst. Även om det inte blir jackpotten så satsar man säkerligen på några tusenlappar, men mer än så blev det verkligen hos EuroJackpot för enbart någon vecka sedan. Här delades nämligen en ofantligt stor vinst ut – en som skulle nå hela vägen upp till 90 miljoner euro. Det är så mycket som 892 260 000 svenska kronor, ett belopp som man knappt ens kan tänka sig.

Eurojackpot vinst

Hur gick detta till?

För bara någon vecka sedan var det fem lyckliga personer från Finland som fick flera miljontals euro utdelade till sig när de spelade på EuroJackpot. Detta är landets största jackpotvinst vinst och självklart ett otroligt ting att fira. Den första dragningen gav inget resultat, men därefter klarade en spelare av att få sju rätt i EuroJackpot och därför kamma hem jackpotten på hela 90 miljoner euro! Detta är omkring lika mycket som 898 miljoner svenska kronor. Finland verkar vara stora vinnare på sista tiden, då det redan i oktober var en finländare som vann 40 miljoner euro genom att spela på EuroJackpot. Efter den senaste vinsten har det dock totalt vunnits 14 jackpottar i just Finland sedan 2012. Det är fem personer som ska dela på vinsten, och de får då alla ungefär 18 miljoner euro var.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Visst är det i detta läge inte konstigt att Svenska Spel känner sig smått avundsjuka på att grannlandet tog hem den stora vinsten, men självklart gratulerar de även Finland. I nuläget hoppas de på att vinsten snart kommer att hamna i Sverige, men till dess är det bara att vänta och önska. Varför inte ta en tur över till EuroJackpot redan idag och testa ens tur. Kanske blir man nästa stora jackpotvinnare som tillåter Sverige att få en vinst!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018