Att få den bästa spelupplevelsen hos Lotto247

Med facit i hand så kan det ändå vara svårt att ta det slutgiltiga valet kring vilken spelsida som man vill besöka och spela hos. Det finns sannerligen många lotterier att välja mellan och man får helt enkelt testa sig fram och gå efter den informationen som man har. Nedan ska vi därför tala lite mer om just Lotto247 och se vad de har att erbjuda sina spelare.

Lotto247

Spelutbud

I skrivande stund kan 16 olika populära lottospel hittas hos Lotto247, men sidan uppdateras regelbundet och det är därför värt att återkomma till sidan flera gånger om för att inte missa någonting. Lottospelen som just nu finns hos Lotto247 är MegaMillions Max, Powerball Plus, Powerball, SuperEnamax, EuroJackpot, MegaMillions, Euro Millions, SuperEnalotto, La Primitiva, OZ Powerball, UK Lottery, France Loto, Lotto 6 aus 49, El Gordo, Mega-Sena samt OZ lotto.

Välkomstbonus

För de som är intresserade av en riktigt saftig bonus så levererar Lotto247 i alla lägen. Deras välkomstbonus består nämligen av en garanti att man inte kan förlora hela sin insats på det första lottoköpet. Om det skulle vara så att man inte vinner någonting så får man alla pengar tillbaka, och detta gäller så länge man köper antingen tre eller fler rader under sitt första lottoinköp. Håll på minnet att man har 12 dagar på sig att använda bonusen efter dess att man har skapat sitt konto. Varför inte därför slå på stort när man inte behöver oroa sig för att gå hem tomhänt.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Var kan man spela Lotto247?

Dagens teknologi är verkligen fantastisk och det har blivit enklare än någonsin att spela sitt favoritspel var man än befinner sig. Likt alla andra lotterier på nätet så kan man givetvis få tillgång till Lotto247 genom att öppna upp datorn och börja spela, men utöver detta så kan man dessutom spela på mobilen eller surfplattan. Detta ger en möjligheten att sitta ute i solstolen och fortfarande ta del av sitt favoritlotteri. Kanske sitter man på bussen, tåget, i en lång kö eller bara vill fördriva tiden på något annat sätt. Då finns Lotto247 alltid där för en på en lång rad olika enheter.

Insättningsmetoder

De olika alternativen gällande betalningen hos Lotto247 är riktigt många. Man kan välja antingen kreditkort, banköverföring, webbplånböcker, förbetalda alternativ, direkt banköverföring eller kontant/voucher betalning. Några av de populära metoderna är MasterCard, Visa, Neteller, Skrill, Entropay samt SoFort.

Kundtjänst

Kundtjänsten hos Lotto247 är verkligen lätt att nå. Allt man behöver göra är att lämna sitt telefonnummer och sedan ringer de upp en så fort de kan. Om man vill ha svar omedelbart så kan man ta del av live chatten, medan ett mejl kan passa för de som är mest bekväma med detta tillvägagångssätt. Det kan dock hända att frågan som man nu har redan tidigare har blivit besvarad, och därför får man gärna läsa igenom ”Vanliga frågor och svar” innan man tar kontakt med kundtjänsten hos Lotto247.

Nu har man basinformationen som kan vara bra att veta innan man ger sig in i en ny lottosida, så ta vara på tillfället och besök Lotto247 idag!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018