Att komma ihåg inför sitt lottospelande

Att spela lotto blir alltmer populärt, och varje dag tillkommer det nya människor som vill testa sin lycka. Som nybörjare kan det dock vara svårt att veta var man ska börja eller alla de tips som kan hjälpa en på vägen. Det finns många valmöjligheter därute, både när det kommer till spelsidor och lotterier. Man bör därför vara medveten om ett par ting innan man ger sig iväg på lottoäventyren.

Lotteri

Strategier finns, men genvägar fungerar inte

Det första som man alltid bör komma ihåg innan spelet drar igång är att genvägar inte kommer att ta en någonvart. Det finns inga speciella tips eller trick för de som på ett snabbare och lättare sätt vill vinna. Kanske är man under intrycket att man har en större chans att vinna om man väljer vissa specifika nummer eller dylikt, men när allt kommer till kritan är lottospel rena slumpen och ingenting som man kan fuska sig igenom.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Med detta sagt finns det fortfarande en strategi som kan leda till att man inte behöver dela sin vinst med lika många människor som man annars hade behövt. Det här är ingen strategi som garanterar eller resulterar i en vinst, utan en strategi för de som redan har vunnit. Tipset går ut på att man ska välja nummer som inte överensstämmer med ett datum. Många spelare väljer sina nummer utefter viktiga datum i deras liv, och genom att inte välja nummer som sammanfaller med ett datum finns det en större chans att man blir ensam om sin potentiella vinst.

Välj därför inte nummer som ligger på mellan 1 och 31, med tanke på att dessa är dagar under månaden. Samma sak gäller med 1 till 12 som överensstämmer med månader. Sist men inte minst kan det vara en god idé att slumpa fram sina nummer så att den mänskliga faktorn av att leta efter mönster i sina val inte är där.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018