Att skriva en perfekt lotto bucket list

De flesta av oss har säkerligen en eller två idéer om vad vi hade velat göra om vi hade haft turen på vår sida och vunnit på lotto. Det kan dock vara gynnsamt att skriva en hel bucket list så att man är väl förberedd på denna fantastiska upplevelse som potentiellt kan ske. Då är bara frågan: Hur skriver man en bucket list på bästa sätt?

Bucket list om man vinner på lotto

Rekommendationer för att skriva en bucket list

Om man vinner på lotto kommer man att ha så många möjligheter framför sig att det knappt går att lista dem alla. För att enklare hitta roliga saker att sätta på sin lotto bucket list kan man inspireras av andra listor som man finner online. Det finns en lång rad lotto bucket lists om man bara söker på Google efter dem.

Därtill kan man tänka på diverse ämnen som aktiviteterna på lotto bucket listan kan bestå av. Finns det exempelvis ett visst land som man alltid har velat besöka, en viss maträtt som man alltid har velat testa eller en upplevelse som tidigare har varit för dyr? Om man har vunnit på lotto kan nästan allting bli möjligt, så det är fantasin som sätter gränserna.

Att ta det i ens egen takt

Många vill gärna få klart allting så snabbt som möjligt, men se till så att ens lotto bucket list blir skriven i ens egen takt. Visst kan man säkerligen omedelbart komma på vissa aktiviteter att skriva ner, men med största sannolikhet finns det fler upplevelser än så som intresserar en. Ta därför gärna en paus då och då för att senare komma tillbaka till listan.

För att därefter göra det enklare att hålla reda på alla punkterna samtidigt som ens bucket list kan kännas mer motiverande gäller det bara att sortera de olika upplevelserna.

Kanske har man den som är enklast att klara av högst upp, så att man på detta vis betar av sin bucket list. Man kan dock även skriva nummer bredvid varje aktivitet utefter deras vikt. 10 är kanske den mest intressanta medan 1 är en mindre viktig upplevelse.

Om man dock har vunnit på lotto kan det hända att man har pengar nog att beta av alla de roligaste aktiviteterna på ens bucket list, så då har man verkligen ingen tid att förlora. Skriv en egen lotto bucket list idag och var redo för den där potentiella vinsten!

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 16 januari, 2023