Att välja de lotterier med stora jackpottar

Hur stor en jackpott kommer att vara beror fullständigt på vilket lotteri man väljer att spela på. I många fall överensstämmer även kostnaden av en lott med hur stora vinsterna är på så vis att ett lotteri där man vinner en mindre summa pengar i de flesta fall kommer att ha lotter som inte kostar alltför mycket att köpa. Om ett lotteri dock delar ut flera miljarder kronor i jackpotten kommer de att ta betalt mer för varje enskild lott, och chansen att vinna kommer inte att vara väldigt hög. Frågan är bara vilka lotterier som har den där otroligt stora jackpotten och vart man ska vända sig för att delta.

Stora jackpottar

Lotterier med stora summor i potten

Högst upp har vi den riktiga giganten av lottospel – nämligen US PowerBall. Detta lotteri är ett av de största i världen och delar ut en jackpott på flera miljarder kronor. I skrivande stund är jackpotten uppe i hela 6,5 miljarder kronor, och visst är man lyckligt lottad om man kammar hem hela det här beloppet. För ett lotteri som är så stort är man tro det eller ej inte tvungen att betala en alltför stor summa för sin rad. En enkelrad börjar på 35 kronor och kan därefter kosta mer om det skulle vara så att man lägger på extra tillägg.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Nästa lotteri som står högt uppe på listan när man talar om jackpottar är sommarlotteriet. Detta dyker enbart upp en gång om året, så det är därför värt att ta tillfället i akt och delta. Jackpotten ligger numera uppe i hela 1,2 miljarder kronor – ett belopp som man inte vill missa att tävla om. Om man har turen på sin sida är vinsten inte långt borta, men några av de mindre vinsterna är fortfarande mycket imponerande. Om det är stora summor pengar som man är ute efter ska man definitivt besöka exempelvis Lottoland för att delta i ett av dessa lotterier.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018