Bra att veta om Lotto247

Om man är ute efter en spelsida med en överskådlig och användarvänlig design samt ett flertal olika lottospel att välja mellan så ska man verkligen ta en tur över till Lotto247. Utbudet sträcker sig till spel över hela världen, och oavsett var man befinner sig kan man enkelt plocka upp sin dator och börja spela. Huruvida man vill slumpa fram sina rader eller själv välja hur ens rad ska se ut är helt upp till en själv. En sak är dock säker: Ju fler rader man köper, desto större chans är det att man vinner!

Lotto247

Välkomstbonusen hos Lotto247

Likt många andra lottosidor har även Lotto247 en förträfflig välkomstbonus som man bara inte får missa. Om man köper sin första lottorad och inte vinner någonting på denne så får man hela 100 % av pengarna tillbaka. Det enda som man behöver göra för att få tillgång till denne bonus är att inhandla tre+ rader vid ens första lottoköp. När man väl har registrerat sig måste man använda bonusen inom 12 dagar, då den därefter blir ogiltig.

Ett av de största lottobolagen i världen - Betta på all världens lotterier + Casinospel

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Att spela på mobilen

Visst är det dock klumpigt att ta med sig en dator vart man än går, men just därför är det lätt som en plätt att spela Lotto247 på sin mobil. Oavsett om man sitter på bussen, på tåget, i en lång kö eller helt enkelt enbart vill spela på en annan plats än hemma så är det givetvis fantastiskt att bara kunna plocka upp mobilen ur fickan och börja spela. I spelkatalogen finner man numera hela 14 olika spelkategorier, och detta resulterar i att man alltid kommer att stöta på i alla fall ett spel som faller en i smaken. Varför inte ta en tur över till Lotto247 redan idag och testa lyckan. Kanske blir man den kommande miljonären!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018