Bra att veta om MultiLotto

Även om man inte tidigare har spelat lotto kan man säkert gissa vad MultiLotto handlar om baserat på dess namn. Detta är nämligen en spelsida där man får tillgång till en mängd olika lotterier från runtom i världen.

Att använda sig av denne sida för att spela lottospel är definitivt smidigt, och med tanke på att allting sker online så slipper man att ta sig ner till en fysisk affär för att inhandla varje individuell lott. Istället kan man bara starta upp sin dator och börja spela direkt.

Nedan ska vi tala lite kort om vad det är som kan vara bra att veta innan man ger sig av till MultiLotto.

Bra att veta om MultiLotto

Allmän information kring MultiLotto

De spelare som använder sig av MultiLotto kommer från mer än 135 olika länder. Det finns vissa specifika länder där man inte får spela hos MultiLotto, men om man är från Sverige och har en ålder på 18+ finns det inget skäl att oroa sig. Spelsidan finns på 15 olika språk, och ett av dessa är lyckligtvis nog svenska.

MultiLotto har varit en populär spelsida under en lång tid för de som älskar lotterier, och det var så tidigt som 2011 då den allra första betaversionen av MultiLotto släpptes.

Den färdiga versionen blev klar år 2012 och sedan dess har de självklart fortsatt att uppdatera sidan samt att lägga till nya språk, spel och funktioner. I dagsläget erbjuder MultiLotto omkring 60 olika lottospel, och det finns därför mycket att utforska och upptäcka.

Oavsett om man har ett intresse för de lite billigare lottospelen där man vinner mindre summor eller de dyrare där man kan vinna otroligt stora jackpottar har MultiLotto någonting som passar alla. Om man vill läsa mer kring MultiLottos villkor och erbjudanden kan det vara en god idé att besöka deras spelsida idag – eller varför inte börja spela redan nu!

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 2 augusti, 2021