Brasiliens Quina – Delta i Brasiliens utbud

Det finns många som känner att lotterier verkligen är värt det pris som man betalar för det. Chansen att kunna kamma hem den där storvinsten blandat med spänningen av att spela är någonting som inte många andra typer av sysselsättningar kan ge en. Vem vet, kanske vinner man inte en krona eller så tar man hem storvinsten på första försöket. Det är i slutändan ingen som vet förrän man har spelat.

Om man är trött på de svenska lotterierna och vill satsa på någonting helt nytt kan man vända sig till Brasiliens Quina. Nedan ska vi tala lite mer om vad detta lottospel innebär.

Brasiliens Quina lotteri

Hur lottospelet fungerar

Det är säkert inte svårt att lista ut att Brasiliens Quina kommer ifrån just Brasilien. Det är Riksbanken som äger det, men tack vare det faktum att spelet finns på nätet är det fullt möjligt att ta del av det från Sverige. En majoritet av lottospel har sina dragningar två gånger i veckan, vanligtvis på antingen tisdagar och lördagar eller onsdagar och söndagar. Brasiliens Quina fungerar dock inte på samma sätt. De har istället sina dragningar så ofta som sex dagar i veckan. Det är helt enkelt dragningar varje dag förutom just på söndagar.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Det är självfallet inte ett måste att man är med i alla dessa dragningar. Man väljer helt själv hur många man vill ta del av. När man är i processen av att köpa en rad får man ta beslutet mellan fem olika nummer. Dessa ska ligga på allt mellan 1 och 80. Om man lyckas att få alla de fem numren rätt har man tagit hem jackpotten, men man vinner dessutom mindre vinster om man inte får alla rätt. Med dragningar sex dagar i veckan har man många chanser på sig att kamma hem den stora vinsten, så varför inte prova på lottospelet redan idag!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018