Cash4Life – Riktigt unika vinster

Att tala om hur det finns ett riktigt stort antal lotterier att välja mellan är inte en överdrift. I dagens samhälle har lottospel blivit så populära att man gång på gång ser nya lotterier dyka upp för att konkurrera och vinna spelarnas hjärtan. Ett av de kända lottospelen är just Cash4Life, och vi ska nedan tala lite mer om hur detta lottospel fungerar.

cash4life

Vad är Cash4Life?

Lyckligtvis nog är det här lottospelet inte särskilt komplicerat. Reglerna är enkla att förstå och man behöver inte ha någon erfarenhet av lottospel för att kunna uppskatta det. Det man behöver göra för att ta del av Cash4Life är att välja fem olika nummer. Dessa nummer ska ligga mellan 1 och 60. Ett tips är att välja nummer som ligger över 31. Anledningen till det här är att många väljer nummer utifrån ett viktigt datum i deras liv. Om man då väljer ett nummer som inte motsvarar ett datum såsom en dag i månaden finns det en större chans att man slipper dela sin vinst med ett flertal andra spelare.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

När man har valt sina fem nummer är det dags att välja en cashboll, med andra ord ett nummer från 1 till 4. Det är dragning på både tisdagar och fredagar, och det är upp till en själv vilken dragning man vill vara med i. Man kan antingen välja en av dem eller både och. Om man vill slippa att ständigt köpa nya rader är det hur enkelt som helst att prenumerera på en rad så att man alltid garanterat är med i dragningarna varje vecka.

Cash4Life är ganska olikt andra lottospel på det sätt att man inte vinner ett stort belopp på en och samma gång. Om man kammar hem storvinsten får man istället 10 000 kr varje dag under hela sitt liv. Det dröjer alltså inte länge innan man har blivit en miljonär ifall man tar hem storvinsten i detta lottospel. Så prova lyckan med att spela lotto online.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018