Chans att ta hem vinster var fjärde minut

När man pratar om lottospel är det inte sällan som väntetider kommer på tal. Vanligtvis väljer man nämligen en rad eller två och tvingas därefter att vänta under i alla fall ett par dagar innan dragningen faktiskt sker. Detta kan för vissa kännas som en lång och utdragen process när man hellre omedelbart hade velat få reda på om man vann eller inte. För att man därför ska slippa att vänta och istället få sina resultat riktigt fort finns Keno 24/7 där som en räddare i nöden.

Keno 24/7

Hur fungerar egentligen Keno 24/7?

Keno 24/7 är ett förträffligt lottospel där man kan delta var fjärde minut och dessutom få sitt resultat lika snabbt. Den lägsta insatsen som man har möjlighet att göra är 10 kronor, men den största jackpotten som man kan vinna är betydligt större än så: hela 100 miljoner kronor. Varje dag har man chansen att bli Sveriges nästa miljonär, och med hundratals dragningar som dagligen äger rum får man aldrig tråkigt hos Keno 24/7. Om man ska vara med specifik är det 360 separata dragningar per dag som man kan ta del av. Glöm därför de störiga väntetiderna och få resultatet omedelbart.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Hos Lottoland kan du du spela Keno 24/7

När det kommer till att spela Keno 24/7 väljer man så mycket som 10 nummer av 80 möjliga val, och om man då har tagit beslutet att välja 10 nummer samt prickar in alla dessa rätt får man lägga händerna på jackpotten. Ifall det handlar om en singelrad är det hela 10 miljoner kronor som man vinner, men om man har höjt sin insats 10x uppnår vinsten till en fantastisk 100 miljoner kronor. Innan man skickar in sin lott är det upp till en själv om man vill välja sina nummer eller slumpa fram dem. I vilket fall som helst är det givetvis fantastiskt roligt att få resultatet omedelbart!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018