Den största vinsten någonsin hos EuroJackpot

Nu har ett mycket imponerande rekord slagits, och en mycket lycklig vinnare kan gå i tidig pension. För enbart ett kort tag sedan tog Christina från Berlin nämligen hem en vinst på 922 miljoner kronor när hon spelade EuroJackpot hos spelsidan Lottoland. Den 36-åriga kvinnan kunde inte tro sina ögon när hon kammade hem storvinsten, och har med detta slagit rekord i hur mycket det är möjligt att vinna hos EuroJackpot. Det dröjde enbart två spel innan hon skulle ta hem jackpotten, och denne har nu blivit den största vinsten som någonsin har vunnits på spel online.

Euro Jackpot

Den vinnande raden

Vad som tidigare har varit långa nattskift som städerska är nu en dåtidsföreteelse. Efter den stora vinsten har Christina redan sagt upp sig från sitt jobb och har nu tagit nya tag för att börja sitt liv som mångmiljonär. Denne vinst kan dock göra stor skillnad för inte bara henne själv, utan de i Christinas närhet. Hon känner sig lycklig över att nu kunna ta hand om sin mamma och resten av sin familj.

Det var delvis tack vare Christinas mamma som hon i slutändan kammade hem den otroligt stora jackpottvinsten. De nummer som hon vann med var siffror som mamman hade varit med och valt ut. Med en sådan stor summa som de nu har tillhands kommer det säkerligen inte att bli många fler jobbdagar för dem. Med en vinst som för närvarande är den största som någonsin har delats ut vid onlinespel så kan Christina nu njuta av ett liv i lyx framöver.

Senast uppdaterad 20 juni, 2018