Det största jackpotpriset från Mega Millions

Många drömmer om att den stora vinsten ska bli ens egen, men att både vinna jackpotten samtidigt som det råkar vara den största vinsten som någonsin har delats ut hos Mega Millions är någonting som man knappt kan förstå. Det låter så fantastiskt att det är svårt att tro på, men för lite mer än en vecka sedan var detta precis det som skedde!

spela MegaMillions

Vinnaren av Mega Millions största jackpot någonsin

Det var en enda lott som skulle visa sig vara en livsförändrande möjlighet. Denne lott som såldes i South Carolina hade de rätta fem huvudnumren samt Mega Ball numret, och resultatet presenterades den 23:e oktober det här året. Det pengavärdet som den här lotten hade var 878 miljoner dollar, vilket i svensk valuta ligger på ungefär 7,9 miljarder kronor! Det är omöjligt att få en uppfattning om hur enormt det här beloppet faktiskt är, men det är säkert att säga att vinnaren inte kommer att behöva jobba en dag i hens liv.

Numren som visades på den vinnande lotten var 28, 70, 5, 62, 65 samt 5 för Mega Ball numret. Denne lott har nu vunnit titeln som det största Mega Millions jackpottpriset som någonsin har delats ut. Om man är intresserad av de andra vinsterna vid samma dragning kan det vara värt att veta hur 36 olika lotter lyckades med att matcha huvudnumren. Detta resulterade i ett pris på 1 miljon dollar (cirka 9 miljoner kronor) för varje en av dessa vinnande lotternas ägare. Två av spelarna som hade dessa vinnande lotterna hade dock valt till Megaplier, vilket ledde till att priset ökades från 1 miljon dollar till 3 miljoner dollar.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Var kan man hitta Mega Millions?

Det finns en lång rad olika spelsidor som erbjuder det otroligt populära lottospelet Mega Millions. Här på Lottoguiden kan man nå några av dessa sidor omedelbart, där några exempel är Lottoland, MultiLotto, Eurolotto och mer därtill. Läs mer om dessa olika lottosidor samt vilka bonusar de erbjuder genom att kika runt här på Lottoguiden. Det må vara en mycket liten chans att man vinner den stora jackpotten, men möjligheten finns fortfarande där – och givetvis kan man dessutom satsa på de lite lägre vinsterna. Om Mega Millions inte är av intresse finns det även en hel uppsjö av andra lotterier att testa på. Missa inte detta!

Senast uppdaterad 3 november, 2018