Det Svenska PostkodLotteriet

Lotteriet vänder sig en stor mängd svenskar till när de känner för att testa sin tur och potentiellt kamma hem storvinsten. När man tar en titt på de allra mest populära lotterierna hör man ofta tal om just PostkodLotteriet. Här har man möjligheten att vinna flera miljoner kronor om man har turen på sin sida och får den där perfekta sekvensen av nummer. Frågan är då som följande: Hur fungerar egentligen det Svenska PostkodLotteriet?

svenska postkodlotteriet

Hur man tar del i PostkodLotteriet

Vilket nummer man får i PostkodLotteriet kan man höra på själva titeln. Mycket har nämligen att göra med ens postnummer. Den första delen av det lottnummer som man får är ens postnummer. Därefter läggs två bokstäver till. Det finns dessutom tre extra siffror för att ens lott ska vara unik. För att ta del i lotteriet betalar man ett belopp på 165 kronor i månaden. Det är därefter möjligt att lägga på flera lotter varje månad, och på samma sätt är det lätt som en plätt att ta bort några av dem.

Det svenska PostkodLotteriet har dragningar varje dag, men det finns även speciella dragningen samt fyra olika GrannYra dragningar varje år. Allt som krävs för att man ska få ta del i lottodragningen hos PostkodLotteriet är att man har ett svenskt medborgarskap samt är 18 år gammal eller äldre.

Ny Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Att få reda på vinsterna

Om man vill få reda på hur priserna ser ut kan man ta en titt på PostkodLotteriets sida varje dag klockan 8 på morgonen. Om man omedelbart vill få reda på huruvida man har vunnit eller inte kan man rätta lotten genom sidan, vilket är möjligt så länge man har ett konto. Om det som man har vunnit antingen är en produkt eller över 1 000 kronor kan man räkna med ett brev hem i brevlådan. Om ens vinst inte är så stor får man istället reda på vinsten genom antingen sms eller e-mail.

När man köper sin lott får man själv bestämma vart man vill att ens vinst ska betalas ut. De flesta anger i dessa lägen sitt aktiva bankkonto. Det är först fyra veckor efter dess att man har vunnit som pengarna betalas ut till en. För produkter skickas dessa till en genom posten och man får även dessa vinster inom en månad. Det är en utbetalningsavi som gäller för pengavinster om man inte har angett något aktivt bankkonto. Det är därför inte särskilt svårt att ta del av PostkodLotteriet, vilket är en av anledningarna till att så många spelar. Vem vet, kanske är det du som drar hem drömvinsten!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018