Enkelt att spara på lottospel

15% rabatt på lottoAtt spela lotto är roligt och fler och fler får upp ögonen för detta snabba sätt att spela. Jämfört med många andra spel är det inte speciellt dyrt att spela, men det kan naturligtvis ändå vara positivt att spara in så mycket som möjligt och spela så billigt som möjligt. Just därför är det viktigt att hålla koll på kampanjer och erbjudanden som gör detta möjligt.

Just nu kan du till exempel köpa din första lott på EuroLotto och känna dig trygg i vetskapen att du får pengarna tillbaka om du inte vinner. Det innebär att du inte riskerar att förlora något alls på ditt köp. Antingen har du tur och vinner, och tjänar på det hela, eller så får du hela summan tillbaka från EuroLotto. Samma spelsida erbjuder även ett välkomstpaket för nya spelare, som gör att du som ny spelare får en matchningsbonus på din första insättning, vilket gör att du får gott om pengar att spela lotto för.

LottoLand finns det möjlighet att få kampanjpris på lottoprenumerationer. Vad sägs till exempel om 15 % lägre pris på en prenumeration på Lotto, 15 % rabatt när du köper en prenumeration på EuroJackpot eller 15 % lägre pris vid prenumeration på EuroMillions? Detta är några av de kampanjer som pågår just nu hos LottoLand.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Lönar sig att hålla utkik

Det lönar sig definitivt att hålla utkik efter aktuella kampanjer och erbjudanden hos de olika aktörerna på lottomarknaden. Det finns hundratals kronor att spara och faktum är att det kan vara just de kronorna som gör att du har råd att spela en extra rad, som kanske visar sig bli den vinnande raden. Besök gärna de olika spelsidor som finns, som tillhandahåller lottospel och utnyttja de kampanjer och erbjudanden som finns. På så sätt räcker din spelbudget betydligt längre och du behöver inte oroa dig för att du överskrider budgeten. Gör det gärna till en vana att kika runt på nätet och se vilka kampanjer som finns varje vecka. Det dyker upp nya erbjudanden hela tiden och då många av dem är tidsbegränsade och bara gäller några dagar, gäller det att vara snabb och hålla full koll. Kom också ihåg att vissa erbjudanden bara gäller vid spel på vissa specifika typer av lotto, så se till att välja det lottospel som tycks vara mest fördelaktigt för stunden. Det tjänar du på, och jackpotvinster finns det på de allra flesta typer av lotto.