EuroJackpot – ett spel med ständiga nyheter

Euro JackpotEuroJackpot är ett spel som aldrig upphör att förvåna. När man trodde att den största tänkbara jackpotten redan hade delats ut, kommer det fler, och ofta ännu större vinster. Det är helt otroligt att se hur detta fantastiska spel levererar gång på gång. Mängder av nöjda och glada spelare har fått livet upp och ned-vänt på ett positivt sätt, tack vare Euro Jackpot. Om man ska titta på vinster som delats ut till nordiska vinnare, så är det just detta spel som ligger i topp. Så sent som i april i år delades den största nordiska lottovinsten genom tiderna ut till en lottospelare i Finland. Spelaren, boende utanför den finska staden Tammerfors, vann ofattbara 834 miljoner kronor. Det är inte första gången en EuroJackpot-vinst går till just Finland. Om man tittar på lotteriets tio största vinster genom tiderna så har tre av dessa faktiskt gått till vårt grannland, vilket är helt fantastiskt.

Häftiga storvinster de senaste åren

De senaste två åren har en rad häpnadsväckande jackpotvinster gått till lottospelare som valt just EuroJackpot. Den allra största vinsten gick till en spelare i Tyskland. Vinsten som hamnade på hela 90 miljoner euro delades ut i oktober 2016. Lite mer än ett år dessförinnan delades en lika stor vinst ut till en tjeckisk spelare. Ovan nämnda vinst på 834 miljoner kronor hamnar som nummer tre på topplistan över de största vinsterna i EuroJackpots historia, och den gick alltså till Finland. Utöver dessa tre har en rad andra helt enorma mångmiljonvinster också delats ut till olika spelare runtom i Europa.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Något som gör det här spelet, liksom andra lotterier, så spännande och roliga att spela, är att det inte krävs några som helst förkunskaper och det spelar ingen roll om man har spelat i många år eller om man precis lämnat in sin första lottorad. Alla har lika stora möjligheter att vinna och jackpotvinsterna kan hamna hos vem som helst. Även om man har otur ena veckan, så kan lyckan vända och nästa vecka kan samma spelare bli en storvinnare.

En sak är säker och det är att många fler jackpotvinster kommer delas ut på EuroJackpot, och vem vet, nästa jackpotvinst kanske blir ännu större än de som har delats ut hittills. Det börjar bli dags för en svensk jackpotvinnare och nästa gång kan det vara din tur att kamma hem drömvinsten som förändrar din tillvaro totalt.

Senast uppdaterad 7 september, 2017