Förträffliga möjligheter hos LottoLand

Lotto spel är väldigt spännande på så vis att man aldrig vet vad man kan förvänta sig. På en minut kan man gå från en ordinär medelklassmänniska till att plötsligt ha kammat hem miljonvinsten. Det som lockar folk till just lottospel är en blandning av den tidigare nämnda spänningen, faktumet att man har lika stor chans som alla andra samt att det är just så enkelt att spela. Det finns ett relativt stort antal hemsidor som man kan rikta in sig på om man är ute efter lotteri, och LottoLand står definitivt högt upp på denne lista.

LottoLand

LottoLands miljonchans

När man letar efter den perfekta platsen där man kan spela lotto är det självfallet viktigt att det finns en generös välkomstbonus. Man vill ju nämligen ha en så stor chans som möjligt att kamma hem storvinsten, och enklare blir det om man börjar sitt lottoäventyr med en imponerande gåva.

Den välkomstbonus som Lottoland erbjuder ger en – tro det eller ej – chansen att omedelbart bli en miljonär. När man har registrerat sig som ny medlem mottar man nämligen en gratis rad på EuroMillions vars pott just nu innehåller hela 700 miljoner kronor. Att vinna hela potten hos EuroMillions leder därför till att man plötsligt har blivit en multimiljonär.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

En bonus utan stora krav

En positiv aspekt av den välkomstbonus som man får via LottoLand är att det inte finns något omsättningskrav eller insättningskrav som man behöver oroa sig över. Detta är väldigt ovanligt, men definitivt någonting att hurra över. Omsättningskraven leder i vissa fall till svårigheter gällande att faktiskt få ut sin vinst, men detta slipper man att tänka på när det kommer till bonusen hos LottoLand. Så länge man har åldern inne och följer de villkor som man kan läsa om på LottoLands hemsida kan man motta pengarna rent upp och ner om det nu skulle vara så att man vinner.

Senast uppdaterad 20 oktober, 2017