Frankrikes lotto – miljonerna väntar

Om det finns någonting som lottospel är bra på så är det att förmedla en känsla av spänning och glädje. Det finns vinstchanser som man bara inte får missa, och med så många lottospel att välja mellan kommer det roliga aldrig att ta slut. Om man är trött på de svenska lotterierna och vill prova på någonting helt nytt så kan det vara värt att satsa på ett lottospel från Frankrike. På så vis får man ta del av en helt unik spelupplevelse.

Frankrikes lotto

Hur går Frankrikes lotto till?

Man behöver säkerligen inte bli uppmärksammad på att Frankrikes lotto kommer ifrån just Frankrike. Vad som dock kan vara bra att veta är att jackpotten alltid ligger på 18 miljoner kronor eller mer, vilket betyder att storvinsten sannerligen är att satsa på. Den här jackpotten växer dessutom varje gång det sker en dragning utan en jackpotvinst.

När man vill ta del av Frankrikes lotto får man göra ett val av fem olika nummer som ska ligga mellan 1 och 49, samt därefter ett tilläggsnummer som ska ligga på mellan 1 och 10. För de som vill kamma hem den stora vinsten behöver man ha alla sex nummer rätt. Ett hjälpsamt tips är att välja nummer som ligger på 32 eller högre. Skälet till detta är att ett stort antal spelare väljer sina nummer baserat på ett datum som är viktigt för dem. Om man inte väljer ett nummer som motsvarar ett datum har man därför en större chans att inte behöva dela sin potentiella vinst med någon annan.

300% upp till 1500kr +10 Hajper Spins + 100kr Ruby Rewards

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

I Frankrikes lotto kan man räkna med tre dragningar som äger rum på måndagar, onsdagar samt lördagar. Man tar själv beslutet kring huruvida man enbart vill ta del av 1 dragning eller alla. Om man vill slippa att köpa nya rader varje vecka kan man även prenumerera på en rad under en tidsperiod som man själv bestämmer.

Senast uppdaterad 5 december, 2017