Gratis lotto på nätet

Gratis lotto

Går det att spela lotto gratis på nätet? Det är en intressant fråga som många vill ha svar på. Många spelare har ju vant sig vid att det går att spela casinospel gratis med hjälp av bonusar. Då blir det givetvis intressant att ta reda på huruvida det även går att spela gratis lotto online.

Faktum är att det faktiskt kan vara möjligt. Det finns nämligen lottosajter som erbjuder nya spelare möjlighet att delta i första dragningen utan kostnad. Det gör att man som spelare får en chans att upptäcka om man gillar det lotteri man har valt eller inte.

Värdet på gratis lotto

Hur mycket är det då värt att spela första lotteriomgången gratis? Det exakta värdet kan variera lite, eftersom insatsen kan vara olika stor på olika lotterier. Normalt sett kostar en lottorad mellan 10 och 50 kronor, vilket då också blir värdet på gratisspelet. Oftast handlar det om en gratis lottorad vid en dragning, men det finns även lotterier med generösare regler än så.

Det kan också vara så att en bonus ges till den som registrerar sig på en spelsajt. Bonuspengarna som den nye spelaren då får kan användas till spel på lotto av den som vill. Det innebär att själva lottospelet egentligen inte är gratis, men i och med att man tar av bonuspengarna till insatsen så blir spelet i själva verket gratis ändå. Hur länge man då kan spela gratis på lotto beror naturligtvis på hur stor bonusen man fick var.

Bra sätt att välja

Att utnyttja möjligheten till gratis lottospel är klokt om man har svårt att välja mellan alla lotterier. De kan alla tyckas vara ganska lika vid första anblicken, och genom att spela gratis kan man testa olika spel och se vilket man föredrar. Då kan man sedan välja att spendera sina pengar på de lotterier som man tycker är mest fördelaktiga.

Senast uppdaterad 7 november, 2022