Häftiga lottovinster som förändrar liv

Att lotto är spännande att spela på och dessutom otroligt enkelt att komma igång med vet nog de allra flesta. Men att lottospel även förändrar liv är kanske inte alla medvetna om. Genom årens lopp har dock många vinnare blivit medvetna om detta, och så sent som i maj i år kammade en norsk kvinna hem en riktig storvinst, faktum är att hon vann full pott två gånger om, då hon hade spelat exakt samma rad på två kuponger och det visade sig vara den vinnande raden. Totalt gav den lyckosamma raden vinnaren 9,1 miljoner norska kronor, vilket innebär ett liv utan ekonomiska bekymmer för många år framöver.

I februari i år vann en nyskild kvinna från England storvinsten på Euromillions. Efter att tidigare ha kämpat med svårigheter att få ekonomin att gå ihop kammade hon hem 14 miljoner pund på lottospelet, vilket innebär cirka 162 miljoner kronor. Hennes och barnens liv förändrades onekligen för alltid, och tack vare sitt spel på lotto fick hon möjlighet att köpa det hus hon drömt om till sig och barnen och den lilla familjen slapp genast bekymra sig om hur de skulle få vardagen att gå ihop.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Pröva lyckan och spel som Euro Jackpot, Mega Millions och World Millions hos EuroLotto!

Svenskar satsar på Drömvinsten

I Sverige hoppas tiotusentals svenskar varje vecka på att just de ska kamma hem Drömvinsten, vilket innebär den högsta vinsten på Svenska Spels Lotto. Med jämna mellanrum har det hänt att lyckliga vinnare runt om i Sverige har tagit hem denna storvinst, och förra året delades Drömvinsten ut flera gånger. I maj 2016 vann en lycklig person i Luleå hela 127 miljoner kronor och i september drogs en ny vinnare som kammade hem strax över 102 miljoner kronor. Att deras liv förändras för alltid råder det inga tvivel om, det kan snarare vara svårt att anpassa sig till sina nya ekonomiska förutsättningar och sitt nya liv.

Varje vecka dras vinnare i mängder av lottospel världen över och spelen blir bara fler och fler. Det är aldrig för sent att börja spela och pröva lyckan och spel som Euro Jackpot, Mega Millions och World Millions väntar på att någon ska ta hem storvinsten på nytt. Det finns många miljoner att spela om och det är numera uppenbart att man kan gå från att ha det kämpigt ekonomiskt till att vara ekonomiskt oberoende för resten av sitt liv, på bara några minuter. Det går att spela på nätet eller i spelbutik och det behövs bara en enda rad med lite tur.

Senast uppdaterad 5 juni, 2017