Hongkong Mark Six – ett billigt lottospel

Det finns verkligen inte få lottospel att välja mellan, men detta är man säkerligen medveten om ifall man tidigare har tagit del av lotterier. Vi har ett par svenska lottospel, men om man vill göra det riktigt intressant kan man välja att ta del av ett utländskt lotteri. Det blir helt enkelt en ny och unik upplevelse där jackpotten vanligtvis växer i en rasande fart.

Hongkong Mark Six lotteri

Vad är Hongkong Mark Six?

Det här lottospelet har man möjlighet att delta i på spelsidor såsom Lottoland och MultiLotto. Det man ska göra för att kunna vara med och spela är inte särskilt komplicerat. Man väljer först av allt ut sex olika nummer som ska ligga mellan 1 och 49. Jackpotten delas ut när någon har lyckats att få alla de sex numren rätt.

Om man inte vill behöva dela sin potentiella vinst med en stor mängd andra spelare kan det vara en god idé att välja nummer som är högre än 31. Specifika datum har sentimentala värden för vissa spelare, så att välja ett nummer som inte motsvarar ett datum ger en större chans att bli ensam om dessa nummer ifall just de siffrorna skulle bli de vinnande numren.

Det är dragningar två gånger i veckan och man tar själv beslutet kring om man vill vara med i en dragning eller båda. Om man inte vill köpa nya rader varje vecka kan man prenumerera på en viss rad under en tidsperiod som man själv beslutar om. Ett skäl till att så många spelar på Hongkong Mark Six är för att lottospelet inte är särskilt dyrt trots att jackpotten i de flesta fall ligger på mer än 20 miljoner kronor. Det är därför lätt som en plätt att köpa till sig ett stort antal rader utan att behöva lägga ner en förmögenhet på dem. Varför inte ta chansen redan idag och delta i lottospelet för att kanske ta hem den stora jackpotten!

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018