Irlands lotto – För skattefria vinster

När valet av ett nytt lottospel ska göras får man sannerligen tänka till. I dagens samhälle har man nämligen en stor mängd alternativ tack vare det faktum att lottospel har blivit så otroligt populära. Bland alla dessa val av lottospel finner man ett nätlotto vid namn Irlands lotto. Nedan ska vi tala lite mer om hur detta lottospel fungerar samt vad det har att erbjuda sina spelare.

Spela på Irlands lotto online

Vad Irlands lotto är

Det är antagligen inte särskilt svårt att gissa att Irlands lotto just kommer ifrån Irland. Detta lottospel har en lite klassisk känsla till sig och börjar med att man tar ett beslut kring vilka nummer man vill ha. Det ska vara sex olika nummer som ligger mellan 1 och 47. Som ett tips kan det vara bra att välja nummer som ligger över 31 om man vill se till så att man slipper dela den potentiella vinsten med ett stort antal personer. Många väljer nämligen sina nummer efter viktiga datum. Att välja ett nummer som inte motsvarar en dag i månaden kan därför resultera i att man slipper dela sin vinst med flera andra spelare.

Få 100% i bonus upp till 2000kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Jackpotten som man kan vinna hos Irlands lotto ligger på hela 18,7 miljoner kronor. Man kan dock köpa till Irlands lotto+, vilket betyder att man även kan kamma hem 4,7 miljoner kronor. Som vid många andra lottospel kan man förvänta sig en dragning på onsdag och en på lördag.

Man behöver inte välja mellan en av dagarna, utan har möjlighet att vara med i både onsdagsdragningen och lördagsdragningen. Det är helt upp till en själv att ta beslutet kring när man vill vara med och delta. Om man vill vara med varje vecka men helst vill slippa att konstant köpa nya rader kan man prenumerera på en rad. Man väljer då själv under vilken tidsperiod man vill vara med i lottospelet.

Senast uppdaterad 29 november, 2017