Julerbjudande hos Multilotto

Förberedelser har dragit igång nu när julen är på väg med raska steg, och även på Multilotto vill man sprida julglädjen enda fram tills den 27 december. Denne lottosida har nämligen ett nytt förträffligt erbjudande som man bara inte får missa – att man får fyra gratis lotter och man köper en rad till Christmas Lotto. Det som är så fantastiskt med detta lotteri är att man har möjligheten att vinna över 100 miljoner kronor, så de där extra fyra lotterna kan komma väl tillhands om man vill testa sin tur på ett spännande lottospel.

Christmas Lotto

Vad är egentligen Christmas Lotto?

Lotteriet som går under namnet Christmas Lotto är ett mycket trevligt spel som (vilket man säkerligen kan gissa) har att göra med julen. Christmas Lotto går utefter resultaten som man ser hos Bonolotto och Mini Lotto, och spelet kan man endast ta del av hos Multilotto. Christmas Lottos dragningar äger rum sex gånger i veckan, vilket betyder att man aldrig behöver vänta flera dagar på att få sitt resultat. Den enda dagen i veckan då detta lotteri inte har någon dragning är på söndag, men annars kan man njuta av att få snabba resultat.

Hur spelar man Christmas Lotto?

Att delta i Christmas Lotto är lyckligtvis nog mycket enkelt. Det enda man behöver göra är att klicka sig in på lotteriet och därefter välja sex olika nummer mellan 1 och 49. När detta väl är klart väljer man ett bonusnummer som kan ligga på allt mellan 1 och 42. Därefter betalar man, och inom kort kommer dragningen att ske så att man får sitt resultat. Erbjudandet gällande att få möjligheten att motta fyra lotter på köpet när man köper en lott gäller fram till den 27:e december det här året. Kom ihåg att Christmas Lotto inte kan hittas någon annanstans än på Multilotto. Välkommen in redan idag för att ta del av det fantastiska erbjudandet!

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Senast uppdaterad 25 november, 2018