Läge att spela Powerball

Om man vill ha chans att vinna en riktig storvinst, är det läge att spela på Powerball nu. Just nu ligger nämligen hela 32 miljoner dollar i jackpotten. Den helt ofattbart stora summan skulle kunna förändra livet för vem som helst, och oavsett om man sitter i Sverige och spelar, eller om man befinner sig på andra sidan Atlanten, så har man lika stor chans att kamma hem storvinsten.

Vinnare drogs

I senaste dragningen på Powerball vann sex spelare 166 667 dollar vardera, men ingen jackpott utföll, vilket alltså lett fram till att det nu ligger sanslösa 32 miljoner dollar i potten som någon lycklig vinnare när som helst kan kamma hem. Allt man behöver göra för att vara med och ha en chans på den enorma vinsten är att spela en lottorad på just Powerball, betala raden och därefter sätta sig ned och hålla tummarna. Vem som helst kan vinna, vilket är en stor del av tjusningen med lotto.

Sätt in 200kr och spela för 800kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Största lotteriet i USA

Powerball är det största lotteriet i USA, men i och med att det numera går utmärkt att spela lotto på nätet, har även svenska spelare plötsligt möjlighet att vara med och spela på detta lotteri. Det är förstås en stor fördel att kunna delta även i stora, utländska lotterier, och rätt som det är kommer säkert en rejäl storvinst att landa här i Sverige. Frågan är vem som ska bli först ut med att ta hem miljonerna till Sverige. Alla som spelar har lika stora chanser, och visst vore det väl häftigt att bli den som vann över 30 miljoner dollar med hjälp av en enda lottorad? Det man behöver göra är att välja ut 5 nummer mellan 1 och 69 samt ett bonusnummer mellan 1 och 26. Om man lyckas pricka in både de ordinarie numren och bonusnumret utfaller jackpotvinst.