Lotterier online

LotteriDe flesta som har spelat på lotterier online vet att det är ett av de absolut enklaste sätten att spela. Det tar dock inte bort glädjen och spänningen med lottospel. Trots att det är så enkelt, så kan man nämligen bli mångmiljonär i all hast när man ägnar sig åt spel på lotterier.

En dragning är avklarad på bara några minuter, men de minuterna kan göra att hela livet förändras för en enskild spelare. Vissa lotterier har jackpotvinster på flera hundra miljoner kronor. Den som har turen att kamma hem en sådan vinst behöver aldrig mer bekymra sig över pengar.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Rabbat och gratis spel till alla nya lottospelare.

Skillnad mellan olika lotterier

Vid första anblicken kan de flesta lotterier se exakt likadana ut. Om man tar en närmare titt på dem brukar man dock snabbt upptäcka att det finns skillnader, ibland stora sådana. En viktig skillnad kan till exempel vara antalet dragningar. Medan ett lotteri enbart har en dragning i veckan, kan ett annat lotteri ha tre dragningar i veckan. Detta kan ha stor betydelse när man som spelare ska försöka komma fram till vilket spel man ska välja.

En annan tydlig skillnad är naturligtvis vinsterna. Vissa lotterier har en maxvinst på 1 miljon kronor, medan andra har progressiva jackpottar som växer ända tills någon lyckas kamma hem högsta vinsten. Det innebär att vinsterna där kan stiga till belopp på flera hundra miljoner kronor.

Välkända exempel

Det finns gott om exempel på välkända lotterier. EuroJackpot är kanske det allra mest kända exemplet, där man ofta kan läsa om enorma vinster som delas ut. Även EuroMillions är ett mycket välkänt lotteri. Naturligtvis finns det också många, många andra.

De är alla lika enkla att komma igång med och det kräver lika lite tid att komma igång med dem alla. Det finns naturligtvis inget som hindrar att man som spelare deltar i flera olika lotterier varje vecka.

Senast uppdaterad 16 januari, 2023