Lotteriernas charm

Det är inte direkt nyligen som kärleken för lotterier har börjat blomstra. Om man tar en tur över till de flesta mataffärer eller liknande butiker ser man ofta skraplotter som säljs bakom disken. Om man dessutom slår på Tv:n möts man mycket snart av olika lottospel där Triss är en av de vanligaste. Det kommer därför inte som en överraskning för de flesta att lottospel älskas runtom i hela Sverige.

Lotteri

Skälen till att just lottospel har nått så långt som de har är relativt många. Först av allt är det självfallet trevligt att ha en chans att vinna stora pengar. Allt är upp till slumpen, och man kan därför aldrig vara helt säker på om man kommer att förlora på sin köpta lott eller bli Sveriges nästa mångmiljonär. Den här chansen till vinst leder definitivt till att lottospel skapar en typ av spänning. Det finns ingen strategi involverad och man har lika stor chans att vinna som de andra spelarna. Tack vare detta är spänningen så stor när man väl ska ta reda på om man har vunnit eller inte.

Få 100% i bonus upp till 2000kr

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Sist men inte minst är lottospel populära då det är så enkelt att spela. Allt man behöver göra är att köpa en lott och vänta på resultatet. Man slipper helt att lära sig en stor mängd komplicerade regler och man behöver dessutom inte ha några tidigare erfarenheter. Visst finns det vissa strategier som kan leda till att man vinner mer pengar om man nu har råkat få den vinnande lotten, men trick för att vinna varje gång är ingenting som existerar. På ett vis är även det här en del av lotteriernas charm: man kan inte träna sig till en vinst. Nybörjarna har en lika stor chans att vinna som alla de professionella spelarna.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018