Lotteriernas digitala vändning

För bara några år sedan var det inte möjligt att ta del av lotteriernas värld om man inte gav sig ut och köpte en skraplott. Denne kunde man införskaffa sig i exempelvis mataffärer eller tobaksaffärer som en del av deras sortiment. Självklart finns dessa typer av lotter fortfarande och inte har de förlorat sin popularitet, men någonting nytt har dykt upp. De fysiska lotterna har numera förvandlats till en digital upplevelse.

Lotteri

Lotter på nätet

Man brukade ta för givet att pengar, bensin och tid skulle slösas för att kunna få tillgång till sina skraplotter. Det här är nu inte fallet. Istället för att ta sig iväg till affären kan man enkelt och bekvämt sätta sig ner i soffan för att därefter ta fram sin dator. På några av de många spelsidor som finns därute kan man köpa vilka lotter man än vill med bara några knapptryck. Man får då samma fantastiska upplevelse av spänning och glädje som man fick när man köpte fysiska skraplotter. Skillnaden är endast att det numera är så mycket enklare och smidigare med köp online.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Att se upp för vid online lotteri

Ju mer internet växer desto mer lurendrejerier börjar titta fram runt hörnan. De flesta lotterier därute på nätet är mycket professionella och pålitliga, men det finns fortfarande ett och annat blufflotteri som väntar på en. Det kan hända att man exempelvis får ett mejl där avsändaren gratulerar en med ord om att man har vunnit ett stort pris. Om man inte tidigare har tagit del i något lottospel kan man snabbt lista ut att detta mejl är från en bluffmakare. Det är dessutom ganska enkelt att ta reda på om man har råkat ut för ett blufflotteri genom att ta en titt på e-mail adressen som mejlet är skickat från. Så länge man ignorerar dessa mejl kommer man definitivt att ha en rolig tid med nätlotterier!

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018