Lotteriet WorldMillions imponerar stort

Att ta lottospel seriöst är någonting som ett stort antal svenskar gör, och så har det sett ut genom alla tider. Spänningen av att möjligtvis kamma hem storvinsten ligger alltid och lurar när man tar del av lottospel, och inte är detta konstigt. I många av de stora lotterierna har man chansen att vinna miljontals kronor, och det tackar man aldrig nej till. Låter 500 miljoner som en hygglig vinst? Då bör man satsa på WorldMillions!

worldmillions lotteri

Hur fungerar WorldMillions?

Att ta del av WorldMillions lotteri är inte särskilt komplicerat. Man gör först ett val av åtta olika nummer som ligger mellan 0 och 9. Man får sedan ta beslutet kring om man vill ta del av en eller två dragningar. När man har slutgjort detta är man med i lotteriet och tävlar nu om fantastiska priser. Det är på torsdagar och söndagar som dragningarna görs och det är helt upp till en själv om man vill spela en eller flera rader. Sättet man betalar för sina rader är genom antingen Skrill, Paysafecard, Mastercard eller Visa, men det finns ett par andra alternativ för de som föredrar dem.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Jackpotten hos WorldMillions ligger som sagt på hela 500 miljoner kronor. Detta är dock enbart på torsdagar, då den på söndagar ligger på så mycket som en miljard kronor. Detta är någonting som man definitivt inte vill missa. Om man inte konstant vill köpa nya rader kan man alltid ta beslutet att prenumerera på raderna så att man automatiskt är med i dragningen varje vecka.

När allt kommer till kritan finns det alltså ett stort antal skäl till varför man bör satsa på WorldMillions. De må vara ett mindre välkänt lotteri än många andra, men jackpotten är så stor att man omöjligt kan blicka bort. Vem vet, kanske blir man den nästa mångmiljonären.

Senast uppdaterad 23 mars, 2020