Lotto247

I den här artikeln kan du läsa vår recension om Lotto247 om hur det såg ut när det det begav sig. Vi erbjuder inte längre något från detta spelbolag då dom inte ansökte om svensk spellicens inför  2019. Bra alternativa lottosidor hittar du i vår online lotto guide.

Lotto 247 säger sig vilja erbjuda en lyxig lottoupplevelse med användarfokuserat spelande. Och med den överskådliga och användarvänliga designen och det stora antalet lottospel är man en bra bit på väg att nå sin målsättning. Lotto247 ägs av Play UK Internet NV, ett företag som äger en lång rad andra spelsajter, däribland VinnStort, PlayEuroMillions och PlayUKLottery. Det är alltså ett företag med stor erfarenhet av lotterispel. Spellicensen är utfärdad i Curacao och är reglerad och godkänd av Curacaos regering. Det betyder bland annat att utbetalningar garanteras.

Här i Sverige var man tidigare kända som LuckyLottos, men har alltså nu blivit Lotto247.

Ett brett utbud av internationella lottospel

För den som vill testa lyckan på andra lottospel än det svenska Lotto med drömvinsten är Lotto247 rena eldoradot. Här finns ett brett utbud av lotto och lotterispel från hela världen. Tidigare var svenska spelare tvungna att resa utomlands för att kunna spela på internationella spel, men numera kan vi sitta lugnt hemma i soffan och välja bland alla penningstinna spel tack vare sajter som Lotto247. Du kan spela lotto på olika sätt. Endera genom att köpa en snabbrad med slumpnummer där numren alltså tas fram av en slumpgenerator, eller genom att själv komponera din rad om du, till exempel, har speciella turnummer som du vill ha med. Du väljer självklart också hur många rader du vill ha, samt hur många dragningar du vill delta i.

Hela 14 olika lotterispel finns i dagsläget i Lotto247:s spelkatalog. Och bland dem hittar vi naturligtvis de största och mest vinstgivande spelen i världen.

MegaMillions är kanske det mest välkända spelet av dem alla, och det tack vare att det är det lottospel som betalat ut den absolut högsta jackpotten någonsin. En jackpot som låg på den nästan osannolika summan av 656 miljoner dollar. Tala om drömvinst.

Det amerikanska spelet Powerball hör också till världens mest kända och populära lottospel.

Största lottospelet i Europa är EuroMillions, och spelet hör också till de största i världen. Dragning sker varje tisdag och fredag och lotteriet har gjort sig känd för att skapa många nya miljonärer.

Det tyska lotteriet, eller Lotto 6 aus 49 som det egentligen heter, är ett annat mycket populärt lottospel som betalar ut stora vinster. I snitt betalar man ut över fem miljarder euro varje år, och spelet har sina rötter ända bak i 1950-talet. Oddsen att vinna jackpotten är fördelaktiga, imponerande jackpottar och nio olika prisnivåer bidrar till att göra Lotto 6 aus 49 till Tysklands populäraste lotteri, och ger spelet också en topplacering internationellt sett.  Hos Lotto 247 kan du hela tiden följa jackpottarnas tillväxt vilket förstås är till stor hjälp när du ska välja vilket spel du ska satsa på för tillfället.

Bonusar och kampanjer

Lotto 247 erbjuder 100% pengarna tillbaka om du inte skulle vinna. Allt du behöver göra är att köpa tre eller fler rader på ditt första lottoköp. Du har 12 dagar på dig från registrering att utnyttja detta erbjudande.

Lotto247:s kundtjänst

Uppe i höger bildkant finns en flik som heter Hjälp & kundservice. Om du klickar på rubriken får du fram alla olika kontaktvägar, men också en ganska omfattande FAQ, med de vanligaste frågorna och svaren. Om du föredrar att få hjälp via telefon kan du lämna dina uppgifter och bli uppringd. Men, du kan också nå supporten via e-post och live chat. Vid mailkontakt fyller du i det speciella frågeformuläret som finns på sidan. Här kan du också välja språk så att du kan få svar på ditt eget språk. Enklare problem kan du förmodligen få hjälp med bland svaren på de vanligaste frågorna som handlar om allt från hur man får ut sina vinster till hur man betalar och när nya Keno-spel lanseras.

Insättnings- och uttagsmetoder som passar alla

Att sätta in pengar på spelkontot är både enkelt och säkert. Tack vare det stora antalet betalningsalternativ som accepteras kan alla föra över pengar på ett sätt man känner sig säker och trygg med. Du kan välja på kortbetalning, banköverföring, e-plånböcker, förbetalda kort och direkta banköverföringar. Det finns också några alternativ för kontant- och voucherbetalning. Uttag görs företrädesvis med din primära insättningsmetod.

Lotto 247 i mobilen

Idag är det många av oss som använder mobilen, eller andra mobila enheter, betydligt mer än datorn. Därför är det förstås en stor fördel att du kan spela hos Lotto 247 också via din mobil.

Sammanfattning av Lotto247

Sammanfattningen av Lotto2 247 blir att vi här har en snygg och överskådlig sajt som erbjuder spel på alla de stora och spännande lotterierna i världen. Här har alla chansen att vara med och tävla om gigantiska jackpottar, och man kan hela tiden se exakt hur stora de olika jackpottarna är.  En tillgänglig support, med många olika kontaktalternativ ger trygghet, liksom företagets långa och stora erfarenhet inom just lotterispelsbranschen. Enkla spel och bra spelguider öppnar en spännande spelvärld för alla, oavsett om man är nybörjare eller van spelare.

Senast uppdaterad 11 december, 2018