Mega Millions – Ett lottospel som imponerar

När lottospelen bara fortsätter att bli mer och mer populära kan man numera räkna med att det finns ett stort antal att välja mellan. Tidigare fick man välja sina individuella lotter i de fysiska butikerna, men nu har det aldrig varit enklare att spela lottospel online och på så vis slippa turen ner till affären.

Ett specifikt lottospel som vi ska titta lite extra på är Mega Millions. Det här lottospelet finner man på olika lottosidor online såsom Lottoland, MultiLotto, EuroLotto samt Cherry Casino.

Spela MegaMillions

Hur fungerar Mega Millions

Om man inte har alltför mycket tid över vill man kanske hellre rikta in sig på ett lottospel som endast tar några minuter att spela. För att spela just Mega Millions krävs det bara att man väljer fem olika nummer mellan 1 och 75, och därefter ett Megaball nummer som ligger på mellan 1 och 15. Om man därefter lägger till 10 kr genom att köpa MegaPlier får man möjligheten att vinna fem gånger så mycket pengar.

Hos MegaMillions kan man vinna hela 90 miljoner kronor varenda vecka. Det är mycket tidigt på morgnarna under onsdag och lördag som själva dragningen utförs, vilket betyder att de flesta ser resultatet först senare när de har vaknat. Dragningen är så tidig som klockan 04:00 och under denne tid sover de flesta gott. Man har möjligheten att endast välja en av dragningarna, att vara med på båda eller att helt enkelt prenumerera på ens rad. Med det sistnämnda alternativet slipper man att konstant köpa nya rader och är istället med i lottospelet automatiskt.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Om detta lottospel inte låter intressant kan man alltid välja några av de andra populära alternativen såsom exempelvis EuroJackpot, EuroMillions, Cash4Life eller varför inte Powerball. Alla dessa lottospel finner man mer information kring hos Lottoguiden.

Senast uppdaterad 27 november, 2017