Mega Millions förbluffande stora jackpot!

Målet när man tar del av lottospel är för det mesta att vinna den stora jackpotten, och just hos Mega Millions är denne numera större än någonsin. Med sin nuvarande jackpot på hela 4 073 370 000 kronor (med andra ord över 4 miljarder kronor) tappar de flesta hakan av förundran. Detta är så mycket pengar att det knappt går att föreställa sig, och just detta belopp kan snart komma att tillhöra en själv. Allt man behöver göra är att besöka en spelsida såsom EuroLotto och spela lottospelet Mega Millions redan idag!

Mega Millions

Hur fungerar egentligen Mega Millions?

Innan vi går igenom spelreglerna kan det först av allt vara väl värt att nämna hur EuroLotto har en förträfflig välkomstbonus som man mottar efter registrering på sidan. Den här bonusen tillåter en att få 1 000 kronor i bonus samt en riskfri lott (med andra ord en gratis lott) för alla som spelar på EuroLotto.

För att ta del av Mega Millions finns det inga komplicerade regler som man behöver följa. Man ska helt enkelt bara registrera sig hos EuroLotto och klicka sig in på Mega Millions. Därefter tar man ett beslut kring fem olika nummer mellan 1 och 69 samt ett Mega Ball nummer mellan 1 och 35, vilket tillåter spelaren chansen att vinna jackpotten om man har prickat i alla rätt. Det kostar 35 kronor för att välja en lottorad, och visst är det möjligt att lämna in så många lotter som man själv vill. Efter allting är klappat och klart lägger man ner lottoraderna i kundvagnen och betalar för det som man har valt.

Det kan vara värt att nämna hur den kommande dragningen hos MegaMillions sker under fredagsnatten. Det är just klockan 17:35 då man har sin sista chans att lämna in sina rader. Dragningen sker sedan när de flesta i Sverige sover – omkring fyra på natten. Därefter kan man se sitt resultat på lördagen.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018