Mega Millions ofattbara jackpott

Många anser det vara ett mycket roligt och spännande tidsfördriv att ge sig iväg till olika lotterier för att testa sin tur. Vem vet – det finns ju alltid en chans att man kammar hem den där stora vinsten som man har suktat efter under en sådan lång tid. En rekommendation för de som är intresserade av enorma jackpottar är att ta en tur bort till lotteriet Mega Millions då de för närvarande har nått en otroligt stor jackpott som verkligen kommer att förändra livet för den som tar hem vinsten. Det går givetvis utmärkt att spela på mega millions Sverige hos någon av våra annonsörer.

Mega Millions

Jackpotten i nuläget

Håll nu riktigt hårt i hatten, för Mega Millions jackpott har nått så mycket som 2 442 000 000 kronor. Detta är i enklare termer 2,4 miljarder kronor i svensk valuta. En sådan stor summa är nästan ofattbar, och det är lätt att förstå hur ens liv hade förändrats för evigt om denne vinst blev ens egen. Om man redan idag vill spela på Mega Millions så är detta möjligt på en rad olika lottosidor, där två exempel är Lottoland samt EuroLotto. För att börja spela så skapar man snabbt och smidigt ett konto på en av dessa spelsidor för att därefter göra sin första insättning. När man väl ska spela på Mega Millions så väljer man vilka nummer som man tror ska bli de vinnande siffrorna, och därefter gäller det bara att vänta och se.

Om man väljer att delta i Mega Millions hos just EuroLotto så ligger en förträfflig välkomstbonus och väntar på en – den perfekta kampanjen att använda i sitt Mega Millions spel. Denne bonus går ur på att man får pengarna tillbaka om man inte vinner någonting på sitt första lottoinköp. Man hade därför enkelt kunnat köpa en lott hos Mega Millions och att där använda sin välkomstbonus. Om ingen vinst uppenbarar sig så har man inte förlorat ens en krona och får istället tillbaka alla de pengar som man har satsat på den lotten. Håll på minnet att det endast är till den nästkommande dragningen som bonusen gäller, så lägg krut på att köpa så många lotter som möjligt under detta tillfälle.

Därtill är det värt att nämna hur Lottoland också har en lottobonus som man kan dra nytta av, men denne gäller inte hos just Mega Millions. Om man är ute efter Mega Millions jackpott så kan det därför vara en bättre idé att den här gången besöka EuroLotto istället.

Hur Mega Millions går till

Likt en lång rad andra lotterier är det relativt lätt att vara med och spela, vilket är en del av charmen när det kommer till lotterier – alla kan delta oavsett erfarenhet. Det första man behöver göra för att spela Mega Millions är att ta ett beslut kring fem nummer som kan ligga på allt mellan 1 och 75. När detta är avklarat ska man välja ett MegaBall nummer som kan ligga på mellan 1 och 15. För de som är intresserade av att satsa lite extra så kan man ta det snäppet längre genom att ”boosta” sin lott med det som kallas en Boosterball. Man klickar helt enkelt på Boosterball-knappen och väljer sedan tre olika nummer. Därtill väljer man sin ytterligare insats som kan vara alltifrån 1 euro till 10 euro. Ens vinst kan så mycket som dubblas om det skulle vara så att man har fyllt i de rätta Boosterball-numren, så missa inte chansen att delta idag!

Mega Millions bolagsspel

Chansen att vinna stora pengar hos Mega Millions är naturligtvis inte alltför stor, och detta bör man förbereda sig på innan man ger sig in och satsar pengar. Chanserna att man tar hem en vinst ökar dock drastiskt om man ingår i ett bolagsspel när det väl är dags att satsa. Ett bolagsspel syftar på att man går ihop med en grupp andra spelare för att tillsammans köpa ett visst antal lotter och därefter delar man den potentiella vinsten lika mellan varandra. Ett bolagsspel tillåter en i enkla termer att köpa fler lotter på ett billigare vis. Man behöver själv inte betala lika mycket för varje lott samtidigt som chansen att vinna ökar.

Då kanske man frågar sig själv vad man ska ta sig till om man inte har ett flertal vänner som spelar på lotto. Ta det lugnt, för det behövs inte! Ett exempel på en lösning är Mega Millions hos Lottoland där man kan ingå i ett bolagsspel med andra personer på nätet som även är intresserade av att spela genom ett bolagsspel. Man har då totalt 75 andelar och väljer därmed hur många andelar som man vill vara med och spela på. Man kanske då väljer 1 av 75 andelar där lotterna som sammanlagt köps är 120 rader. Plötsligt är man nu med och spelar med 120 rader trots att man enbart har betalat för 1/75 av den totala kostnaden. Såsom tidigare nämnt delar man naturligtvis vinsten med de andra spelarna som har deltagit.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Intressant att veta om Mega Millions

• Mega Millions har tidigare gått under namnet ”The Big Game”, men ändrade därefter namn till ”The Big Game Mega Millions”. Sist men inte minst har de dock nu kommit fram till namnet ”Mega Millions”
• Om man tar hem jackpotten så betalas denne ut lite för varje år under sammanlagt 30 år. För varje år som går ökar utbetalningen med 5 %.
• Den största summan som har kammats hem av en individuell spelare i Mega Millions var år 2011 då denne person vann 319 miljoner dollar. I svenska kronor är det omkring 2,8 miljarder kronor.
• Det finns ingen gräns på hur stor jackpotten hos Mega Millions kan växa till sig, så jackpotten kommer därför att fortsätta växa under varje dragning tills någon kammar hem vinsten.

Senast uppdaterad 21 september, 2018