Mega-Sena – rader till billiga priser

Lottospel finner man många av om man söker online, vilket är lättförstått om man tar hänsyn till lotterierna popularitet. När teknologin numera tillåter oss att spela lotto online har det blivit så mycket smidigare att delta i lottospelen, och som om detta inte vore nog får man dessutom tillgång till ett bredare utbud. Man kan genom lotterier online spela lottospel som inte bara är från Sverige, utan även från hela världen. Om man länge har sett de svenska lottospelen som det enda valet kanske man nu vill prova på någonting nytt. Varför inte då satsa på ett lottospel från Brasilien!

Mega Sena lotteri

Hur går Mega-Sena till?

Borta i Brasilien är Mega-Sena det allra populäraste lottospelet, och nu har svenskarna även tillgång till det. Innan dragningarna kan ske får man välja sex olika nummer som ligger på allt från 1 till 60. Om alla dessa nummer är rätt vinner man den stora jackpotten. Om man nästan får alla rätt är det även möjligt att vinna ett lite mindre belopp. Det är därefter på torsdagar och söndagar som dragningarna äger rum.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | spelpaus.se

För de som vill tjäna så mycket pengar som möjligt om det nu visar sig att deras nummer blev en vinst finns det ett par tips och trick att följa. Först av allt bör man inte välja nummer som kan tolkas som datum. Många väljer nämligen sina lottonummer efter datum som betyder mycket för dem, och det kan därför hända att man får dela sin vinst med ett flertal personer om man väljer nummer mellan 1 och 31. För det andra bör man välja en slumpgenerator om det nu är så att man vill slumpa fram sina nummer. Man tror kanske att man själv kan välja nummer på måfå, men med tanke på att vi människor alltid omedvetet letar efter mönster kan det slumpmässiga valet i slutändan bli mindre slumpmässigt än man först trodde.

Senast uppdaterad 23 augusti, 2018