Misstag gav miljoner

Att göra fel behöver inte alltid vara något negativt. Tvärtom kan misstag visa sig vara lönsamma vissa gånger. Det kan den kvinna från Helsingborg som nyligen råkade spela två likadana rader på Lotto intyga. Det var nämligen just den veckan då hon hade råkat spela dubbla rader av misstag som raden skulle visa sig bli vinstgivande.

Miljonvinst gånger två

Kvinnan, som bor i Helsingborg brukar spela ett löpande tioveckorssystem tillsammans med sin man. Just den här veckan var det dags att förnya spelet. Av misstag råkade kvinnan sätta startdatum för det nya systemet redan samma vecka, istället för nästkommande vecka, vilket medförde att lottoraden deltog två gånger i dragningen. Det misstaget skulle dock visa sig vara ett riktigt lyckodrag. Raden gav nämligen sju rätt och Helsingborgskvinnan och hennes man var de enda med sju rätt. Om de hade haft en rad hade utdelningen blivit 3 260 123 kronor, men det faktum att de nu hade två likadana rader med i spelet resulterade i hela 6 720 246 kronor.

Svensk lottosida med 50 av världens lotterier

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Osannolik tur

Att man på detta sätt lyckas pricka in sju rätt när man vid ett enstaka tillfälle spelat två likadana rader hör naturligtvis inte till vanligheterna. Att man dessutom lyckas vara ensam om att ha sju rätt just vid det tillfället är givetvis ännu mer osannolikt. Ovan nämnda händelse är dock ett bevis på att man faktiskt kan ha osannolik tur. Helsingborgskvinnan och hennes man kan skatta sig lyckliga över misstaget, och kan nu se fram emot en ekonomiskt tryggad pension. Genom att välja ut sju nummer och låta systemet löpa, vilket inte tar mer än en minut, har de nu fyllt på sitt bankkonto med nästan sju miljoner kronor. Det råder ingen tvekan om att spel på lotto är både enkelt och kan bli mycket lönsamt för den som har turen med sig.

Senast uppdaterad 16 november, 2017