Multilotto introducerar Pay ’n Play

För de som älskar att spela på lotterier kommer Multilotto alltid att vara det självklara valet. Med sitt breda utbud av lottospel från runtom hela världen på en och samma plats kan spelare få tillgång till alla sina favoritlotterier och börja satsa omedelbart. Då Multilotto är mycket enkelt navigerat samt erbjuder satsningar i svenska kronor blir det lätt som en plätt för nya spelare att känna sig välkomna. I dagsläget blir det dock ännu enklare att komma igång än man tidigare har kunnat tänka sig då man hos Multilotto kan spela med Pay ’n Play.

Bra att veta om MultiLotto

Vad innebär Pay ’n Play?

Syftet med Pay ’n Play är att låta nya spelare ta del av äventyret utan att behöva gå igenom långa registreringsprocesser. Istället besöker man enbart Multilotto och klickar på ”Sätt in & Spela”. Därifrån väljer man hur mycket pengar man vill sätta in, och när man väl har angett sin betalningsmetod gäller det bara att dra nytta av mobilt BankID för att bekräfta sin överföring. Med andra ord slipper man fullständigt att registrera sig och skicka in en hel uppsjö av dokument till Multilotto. Mobilt BankID är ytterst säkert att använda samt mycket svårt att förfalska, så just därför är detta en riktigt pålitlig e-legitimation.

Reklamlänk | Regler & Villkor gäller | Tidsbegränsat erbjudande | Gäller nya spelare | Minsta insättning 100kr | 18+ | Spela Ansvarsfullt | www.stodlinjen.se

Insättning hos Multilotto

Hos Multilotto behöver man inte vara rädd för att man inte ska få betala på ens föredragna vis. De erbjuder nämligen hela 12 olika betalningsmetoder när det kommer till att både sätta in pengar och att göra uttag. Man stöter exempelvis på några av de mest populära insättningsmetoderna såsom MasterCard och VISA, men även Simpler, Skrill, Neteller, Trustly samt Paysafecard för att bara nämna några få. Ha i åtanke att det kan tillkomma avgifter beroende på vilken metod man väljer, och tiden som det kan ta att bearbeta betalningarna beror även på vilken metod man beslutar sig om.

Tack vare Pay ’n Play funktionen behöver man dock aldrig oroa sig för riktigt långa väntetider utan man kan börja spela direkt. När man har gjort en insättning så kommer pengarna att finnas på kontot omedelbart, så det är bara att börja satsa!

Senast uppdaterad 16 augusti, 2019